Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jani300

Hát 350-ért tudok . A szomszédom gépkereskedő . Látni nem láttam , de van neki több . 120 ért vettem az mvm szerszámmarót , hajtómotorok nélkül , le is tolt érte a szomszéd hogy sok volt . Hatvanért nem kellett itt senkinek a 250 es keretes fűrész . Az enyémet levittem a méh be , kaptam érte 40 et motor és a nagy szíjtárcsa nélkül . Én úgy tudom rendes áron nehéz gépet eladni . De lehet hogy csak Baranya ment teljesen tönkre . De mindennek az az ára amennyiért megveszik .

000000000

Az eredeti lakatanyát árultam 20 ezerért ,a múlt héten fogyott el , jelenleg a gyártására állok rá .
Ezenkívül van egy pár tonna gyári cuccom E400 -hoz , akinek kell valami , keressen meg .

000000000

Nem csak Baranyában fogyott el a pénz , itt Pest megyébe is . Az én E 400 -asomat még 260 ért sem viszik el , jelenleg a bontásán gondolkozom .

4um5b65d

Természetesen 14-ért bárki megveheti, egy deka hasznom sincs rajta, csak a majd 25 éves barátság miatt ügyintézem az eladónak a dolgait.

4um5b65d

Pedig aztán nem egy hűde gép.
A váltója tetszik ott fent a lövegtoronyban, de a hossz nóniusz hiánya szájszélbiggyesztő.
Az alkatrész utánpótlás viszont könnyebb , mint sok más gépnél.

r2u4n063m

Egy ismerős gondolkozik E400-ban, van linked a géphez, vagy képeid?

000000000

Küldök képen magánba , de csak holnap fotózom le .

r2u4n063m

Rendben, várom!

KoLa

Mostanában vettem egy EE400-t azon van hossz nóniusz ,nekem is szokatlan mert a többin nem volt, amivel eddig találkoztam!

8j72w5ff0

Hátha valakinek van ötlete.  
A látókörömbe került egy Petz, vagy valami hasonló kecskelábú eszterga. Viszont tőlem iszonyat messze van, így a szállíttatással már lehet hogy nem éri meg. Vajon mennyire szedhető darabjaira egy ilyen gép? Lehet hogy két személyautóval vagy eggyel de két fordulóval darabokban el lehetne hozni? Utánfutóm nincs, A gépről még nincsenek korrekt adataim, de kép alapján 1000-es vagy nagyobb.

r2u4n063m

Utánfutót tudsz bérelni két-három ezer forintért. Nem tudom, milyen nehéz egy kecskelábú, de kétszer is szállítottunk E2N-t, azok 600 kilogramm felett vannak, plusz a szükséges szerelvények, és mindezt személyautóval vittük. Az egyiket kb 100km-ről, a másikat 25km-ről szállítmányoztuk. A szétszedéssel csak szívatod magad.

4um5b65d

Bérelsz 1 napra 10-ért (fél nap 5-ért) egy kis mikrobusz jellegű teherszállítót aztán elhozod azzal. Talán 50 centis a platója. Ott felteszitek ahárhogy , itthon meg hegesztesz előre egy megfelelő magasságú bakot amire ráhúzod. Persze a bakot viheted is, ha okosan van kivitelezve. Akár emelhetsz is vele 2 krokodil emelő közbeiktatásával.

KoLa

A lábakat le lehet csavarozni!

000000000

Sziasztok!

No, ma szétszedtem az E2N esztergánkat, mert egyik kolléga "valami reccsenést hallott".

Az alábbi kép fogadott:

http://i.img-share.net/LCAsrAH2FS.jpg

http://i.img-share.net/Os3rp3FswD.jpg

Ez a tárcsa, ha már a leggyengébb része a hajtásláncnak, miért nem készül osztott kivitelben? Van esetleg valakineg ilyen koszorúpárja eladó vagy valami hely, ahol olcsón lehet gyártatni? Köszi

000000000

No, előbb nem sikerült a legjobban a dolog:-) Ha valaki tudja, törölje ki, köszi és elnézést!