Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Vagy gyémánt...

4um5b65d

Ki ismeri fel, hogy milyen géphez való. Kaptam róla némi infót, de jobban örülnék ha valaki megerősítené.
Illetve az is érdekelne, hogy 1db van e a gépben, vagy mindkettő szükséges a működéshez.

http://kepfeltoltes.hu/121118/000_3911_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Én felismertem .
Amúgy E 400 lakatanya , és csak egy gépre csak egy kell . Ha a másik nem kell átveszem.

4um5b65d

Köszönöm, én is ezt az infót kaptam.
Egyébként mindkettő szabad préda.
Magyar 200/3-as pofagarnitúrákból hányat áldoznál rájuk ?

000000000

Legalább négy garnitúrát áldoznék fel , de csak fordított van kemény pofából és alakított van , itt van mindkettő fajta.

Torro60

Szia Laslie!
A másikra vevő vagyok,ha még megvan!
Mit kérsz érte?

4um5b65d

Akkor sajnos a Vaterára kell raknom, mert nekem kell kifizetnem az eladó felé.
Torro-nak is mondom, hogy a lakatanyák nem az én tulajdonomban vannak, csak baráti megbízásból adom el, mivel nincs az illetőnek net hozzáférése, de még egy vacak bankszámlája sincs ahová utalni lehetne.
14000-et kér darabjáért, a Vaterára 15000-ért fognak felkerülni a jutalék miatt.

jani300

Ha ilyen jó ára van , szerintem van hozzá vezérorsóm új .  Eanhoz meg két új lakatanyám . 2DB E3N főorsó meg egy e2n főorsó , de ezek rozsdásak kissé . Ha lesz belőle üzlet beruházok egy jobb fényképezőre is . Tudom nem az adok veszek ,de majd felrakom , csak nem a legjobbak a fényképeim .

4um5b65d

Azt nem tudom, hogy E400-hoz mennyi a reális ár.
TOS-hoz volt pár darabom, azok 20-ért simán elmentek.

Torro60

Neharagudj,de nekem ez most egy kicsit magas.
Mennyivel másabb,ha a Vaterán veszem meg 15000-ért vagy Tőled?Persze biztos van benne valami ésszerü logika,csak még nemjöttem rá!

mex

Szerintem Laslie a Vatera jutalékára gondolt, nem a sajátjára.

4um5b65d

jani300

Én se tudom mit kérjek érte . Már gépek is vannak egész olcsón . Nem kötekedés ként írtam . Rengeteg cuccom van amit eladnák , csak mostanában kisebb a kereslet szerintem . Meg nem akarok tolakodni itt minden túróval . A vaterát meg nem tartom semmire .

jani300

Ha neked jó 15-ért jelezd felé . Biztos odaadja .  Ne szemérmeskedjetek . :)

svejk

Az E400 nagyon közkedvelt típus és meglehetősen magas áruk van a jó állapotban levőknek.
800 alatt szinte csak roncsot kap az ember ebből a típusból. Hogy megéri-e azt a pénzt az nem az én tisztem eldönteni.