Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

mxjj54gxi

Én a Fairtoolnál vettem, és nem volt vészes.
De tegnap is voltam ott, és áprilisnemtommeddig akció van, amiben elég jó árakon vannak UNC UNF metszőkészletek (17 000 környékén készletje), és mintha lenne BSW akció is!

s2k5ycubj

Én is szeretem fairtoolt mert jó hely.

4um5b65d

Hova a fenébe használsz BSW-ket?
Nekem van komplett készletem aztán jó ha egyszer kellett valamire.
Egyébként a Vaterán rendre feltűnnek különféle méretek.

B.Tibor

Ha beérnéd kínai minőséggel, mi most vettünk apámmal 1/4-es 20 TPI-s BSW menetfúrót a CTC Tools-nál, Hongkongból, kb 2-3 ezer Ft volt. Két hét körül meg szokott jönni. Nézd meg, jó áraik vannak. Magyarországon nem tudtunk volna közel se ilyen áron venni.
Minőséggel semmi gond, arra jó, amire vettük. Legtöbbször alumíniumba, rézbe kell. Ránézésre tökéletesen ki van dolgozva, nem sorjás, mint az, amit egyszer a Praktikerben vettünk, abban a percben vittük is vissza, olyan botrányosan nézett ki, még a forgács is benne volt hagyva a menetek között :)

http://www.ctctools.biz/servlet/the-Cutting-Tools-cln-Taps-%26-Dies/Categories" TARGET=_fnew>CTC Tools Webshop

http://www.ctctools.biz/catalog/G55_456w.jpg" border=0>

Csuhás

Laslie!  
Mikor várható valami új olvasnivaló a turning oldalon? Szerintem sokan vagyunk akik nap mint nap nézegetjük az oldalt.

hostya

"Hova a fenébe használsz BSW-ket?"

Én, úgy magamtól sehova nem használnám, de tudod olyan ez is mint a WC használat.
Azt se szeretem (mert mindig a legroszabbkor kell) de hát a szükség.. az szükség. :))

vjanos

Így van!

Lassan elérjük a két hónapos nemfrissülési jubileumot :(

4um5b65d

Gondoltam mondasz már egy példát.
Valami ilyesmit:
WC-re akkor kell mennem, ha sárgát vagy barnát kell dobni. :)

4um5b65d

TURNING olvasóknak !

Azabajhogysokamunkám.
Látjátokmégaszóközöketsincsidőmkitenniamondatokban. :)
A fórumra is alig írok, csak ha épp cigi szünetem van.
Fotózók rendszeresen, sőt még esténként 1-1 képet be is szerkesztek, az itthoni Turning könyvtárba, csak még nem raktam fel a szerverre.
Pont ma este akartam valamit felnyomni, de holnapra marad ez is.

PSoft

"Azabajhogysokamunkám.
Látjátokmégaszóközöketsincsidőmkitenniamondatokban. :)"

Már bagózol is???
Akkor "tollasodsz" rendesen.:)
Bakkkeer mondtam én,....hogy a negatív reklám a legjobb reklám.:)))  

nvnshmpmn

Figyelem! Frissülő félben a turning oldal![#wow1]

vjanos

Áprilisi tréfa... Bedőltél! [#vigyor2][#wave]

jsugc4fsx

üdv mindekinek!segitséget kérnék B16-os kúopot kellene csinálnom egy 300mm hosszú tengelyre átmérő 22,3db csapágy van még rajta .Miként kezdjek neki.[#confused][#nemtudom]

kuv5p7226

Ha a tengely végére, akkor egyszerű. Befogod az esztergába, kikeresed táblázatból a kúposságot és letolod. Ha a közepére, akkor már trükkösebb az ügy...;-)

4um5b65d

Úgy kezdj hozzá, hogy csinálsz egy skiccet aztán felrakod a fórumra. :)