Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

RogerCo

Na, ezzel most megint megkavartál [#wilting]
Miért is fonti hogy merre menjen a szikra?

4um5b65d

Bakker, hát mert a szemeddel nézed a folyamatot, annak meg nem fog jót tenni ha az izzó vasreszelék beleég a rosszuhártyádba. :)

Egy normál bakköszörű sem felfelé forog, mikor nekinyomod a kést.

RogerCo

Jaa, csak ennyi ?:)
Jólvanna, nézd el nekem mint informókusnak :)
Én eddig azért de csak néha engedtem felfelé a szikrát, hogy ne az ágyra menjen :)

RogerCo

De olyan szíp az a csillagszóró[#eplus2]

000000000

Az nem azért van.
Itt a forgásirányt  tárgytartó asztal helyzete határozza meg:))

4um5b65d

Sőt elárulok két nagy titkot:

1 - Ha a hajadra hullik a vasreszelék és hajat mosol akkor berozsdásodik a fejed. :)

2- Ez már komoly. Némely mosógép is behal, ha vasporos ruhát mosol vele, mert valami mágnes összegyűjti a trutyit. (Copyright : a mosógép szerelőm)

RogerCo

Jó, okés, szikra lefelé :) Ágy letakar, nem belefekszik. Ha most sem jó a válaszgomb, kikapcsolom....

RogerCo

Őőő... Izééé És "felxelni" hogy kő ??:) Mosóteknőben köll utána kimosni a ruhát :)

4um5b65d

Arra azt mondta a mosógépes, hogy két mosógép kell. Egyik a tisztának, másik a vasasnak.
Ja, most jut eszembe, hogy nem is azt mondta, hogy bedöglik a mosógép, hanem, hogy a fehér ruhákat összecseszi. A mágnes összegyűjti a reszeléket, a szivattyú nem tudja kinyomni a gépből, aztán megrozsdásodik a reszelék és a következő mosásoknál barna lesz az asszony csipkés bugyija. :)

RogerCo

No, de hol lesz barna ? [#wilting][#wow1]

4um5b65d

Hát mindenhol.

000000000

http://cnctar.hobbycnc.hu/Zotyo/JD801751.jpg" border=0>

Robika37

Jahh az örömtől [#eplus2]

Robika37

[#eljen][#eljen][#eljen][#eljen]