Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

nvnshmpmn

Nem kaptam hozzá, ezt nem. Vaterán vettem.
Pont jó volt az enyémbe. A nagyobbik M4-es, a kicsi M2-es. Írták, hogy vídiás, nagyon megörültem neki. Gondoltam, ez aztán csak jó lehet. Így megvettem. De még sosem használtam.

Robika37

Ez már egy ilyen nap.....mind1

Béni

4um5b65d

A LOC-LINE -ra gondolsz ?

Béni

[#eljen]
(Gyorsabb voltam.)[#papakacsint]

nvnshmpmn

Ez az! Köszönöm! Egy ilyet szeretnék venni. meg plexiből egy opillanatok alatt felszerelhető kis spriccelés gátlót csinálni, amit a késszán oldalán lévő két hatos menetes lyukhoz tudnék rögzíteni. Így annyira spicceli a vizet, hogy nem lehet megmaradni mellette.

4um5b65d

Hohó... nem úgy van az....
Én voltam a lassabb :)))

nvnshmpmn

Béni, Laslie! Mindkettőtöknek maximális köszönet!

mxjj54gxi

Ezt sem értem. Ha van váll, akkor a kúp a vállig sem futhat ki, mert fennakad benne és nem szorul.
Ha leveszem a vállat, akkor a kúp kúposan még hátrafelé menne pár millimétert. De a bele való kúpok rövidebbek, mert a vállas módi szerint annak kell lenniük. Ergo ezek a váll nélkül sem futnának ki a kúp végéig, vagyis lerossznák, ha a rozsdás vazsdarab lebaxná a kúp végét.

4um5b65d

Kézi szán !!!
A kés szán az más, olyan nincs a gépeden.

nvnshmpmn

Á, köszönöm! Ez a helyes kifejezés!

Béni

Arra figyelj, hogy a Luther nem a katalógus szerinti cikkszámokkal dolgozik. Rendeltem 80-90 eFt értékben a katalógus szerinti cikkszámokkal, és nagy örömömre 12 eFt-ért hozták. (A pakkok helyet 1-1 darab volt tételenként.)

Béni

Na jó! Te nyertél. (Szélesebb a vigyorod ...) :)

nvnshmpmn

Hát ez valóban felhőtlen öröm lehetett, pláne, ha még sokat is vártál rá[#confused][#nevetes1]

nvnshmpmn

Strapabíró egy ilyen flexi cső, vagy érdemes már eleve kettőt venni?