Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Robika37

Három árussal odébb meg nevettem egy jót 3500,-Ft-ot akartak kérni egy A6,3 központfúróért..

4um5b65d

Én láncfűrésszel és gyomíróval kertészkedem.
Rendszeresen eltöröm az ásónyelet, így eléggé óvatosak a kerti munkák rám bízásával.... :)

Robika37

Nem sokalltam sőt ,csakhogy én hobbyzok ahhoz meg megvan szinte "minden" . Ha jól néztem az TOS tokmány volt nékem magyar tokmányaim vannak...

4um5b65d

Legalább vidám napod volt... :)

Robika37

4um5b65d

Nem az arcommal van a baj, hanem a tenyeremen jönnek ki a dudorok. Volt aki asszonta, hogy vízhólyag, de én igenis tudom, hogy ez allergia. Ráadásul a legrosszabb fajtája. Mindentől irtózom aminek nyele van. :)

Robika37

Öhö a vasvégű fanyelű szerszámok még a villámot is vonzzák..főleg az asszony szemibül...

4um5b65d

Nem hiába mondják, hogy a net-en talált információknak a felét sem szabad elhinni. :)

Robika37

Nem nem az így van tanultam isiben történelemből ,más sem maradt meg csak ennyi..

4um5b65d

Magyar volt az, de ha nem az lett volna akkor is megveszem.
A tokmánytárcsája elmegy majd 3-4 ért aztán már jól is állok az egyenleggel.

Robika37

`oszt még nekem mondják ,hogy függő vagyok :-D
egyébként teljesen igazad van használd egészséggel!

4um5b65d

Az eladó is esztergályos volt fénykorában, csak valahol egy kisebb településen él aztán rosszul mentek neki a dolgok. Szinte mindenét el kellett, hogy adja. A múltkor 2-ért vettem tőle egy 130-as tokmányt, tavaly meg 3-ért 8 garnitúra pofát.
Bánom, hogy a 250/4-es tokmányát nem vettem meg múltkor , a fél éve szerzett ugyanekkorámat kölcsön adtam egy régi kollégának aztán szétszakította egy balul sikerült oldalazással.
Kifordul neki az anyag aztán 2 pofa meg a síkmenet széttört.

Robika37

Asszonyt kocsit kölcsön nem adunk nem úgy hozzák vissza ahogy kapták.. bővül a kör a szerszámot is mindenki a sajátját b@ssa széjjel.
Gondolom jó ismerős volt akinek kölcsön adta szánta-bánta de nem hozott helyette(lehet nem is tudna) ugyanolyant..

4um5b65d

Hát valami megoldása majd lesz a dolognak, de hogy ne kelljen neki újat venni, majd várok egy kicsit, hátha befut egy nyerő. Egy meló meg itt van amihez az kellene. Nem is tudom azzal mi lesz.
Főleg, hogy cnc gép készülne belőle. Még rossz hírem megy a fórumon... :(

3rymb5s35

Valaki keresett E2N keresztszánt nemrég. A vaterán találtam http://www.vatera.hu/muszaki_cikk_elektronika/ipari_gep_berendezes/szerszam_szerszamgep/e3n_eszterga_alapszan_es_keresztszan_1473806476.html" TARGET=_fnew>E3N-hez valót, ha az is jó helyette.
Nem tudom van-e különbség köztük. Ha nem jó helyette vegyétek semmisnek ezt a hozzászólást.(csak segíteni akartam)