Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

KoLa

Ahogyan én szeretem indítani a gépet,a 3kw-s motor éppen jó frekiváltóval, plusz a vezérlő táppal, de a mosógépet már ne indítcssa' el az aszony mert akkor, ha ráindul a kompresszor valamelyik fázis lemegy!

4um5b65d

A profiknál nem jelenik meg a kép, mivel ők úgy is tudják, hogy mi van ott. :)

Amúgy nemtom, hogy miért nem látható....
Frissítsd a képernyőt, bár szerintem ez nem oldja meg a gondot. Milyen böngészőt is használsz ?

KoLa

Hát ezt a rókásat!

s7manbs8

Kell csinálni valami puffert, ami az energiát tárolja, és ha az átlag fogyasztás belefér a lakásba menő maximumba, akkor meg van oldva a progbléma.

KoLa

A frissítéssel megjelentek a képek!

KoLa

Béla! ezt nekem írtad? mert értem!

4um5b65d

Akkor viszont érdekelne, hogy mikor néztél rá az oldalra utoljára ?
A választól függően majd megkérdezzük az okos embereket, hogy hol tárolódott nálad a régebbi szürke felállás.
Elvileg tegnap este már a képek vannak fent a szürke helyett.

KoLa

Asszem' tegnap nem![#bohoc]

s7manbs8

Igen, a módszert nem mondtam, de lehet  mechanikus, elektromos technikákat használni. Ez csak a problémára hirtelen ötletem.

KoLa

Pedig érdekelne! ne titkolózzál!

s7manbs8

Egy jó nagy lendkereket kell forgatni a hálózattal szinkronban és, mikor többet kérne valami, mint a maximum, ami jöhet be az órán, akkor átkapcsol a lendkerékre és annak  a generátorából veszi a szükséges feszültséget pl.

KoLa

Hát ez egyszerű!-nek hangzik, de nem egy elterjedt megoldás, ha jól sejtem!olyan mint a szünetmentes táp csak mechanikusan megoldva!

s7manbs8

Ez csak egy hirtelen ötlet, vagy eleve erről mehet, legfeljebb kicsit esik a frekvencia, ha elég nagy  a tehetetlensége akkor a pillanatnyi terhelést bírná, na mindegy lehet ilyesmit csinálni abba biztos vagyok.

KoLa

Azt hittem hogy tudsz valami linket erre![#nevetes1]

000000000