Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Méretezd át 800 x 600-ra azonos névvel a helyén ...

000000000

Sajnos az ilyen ingyenes helyeken már nem tudok visszamenni átméretezni.
Bocs ezt elb...tam.

000000000

Ez rendbe van, csak a táblázatokba nem találok a csőmeneteknél ilyen jelölést hogy "13g", vagy rossz táblázatot nézek??

Sz.József

Felülírni sem lehet ugyan azzal a névvel...?  (csak egy tipp)

000000000

Szerintem nem . Eleve semmi adatot nem kér tőlem így visszamenni sem tudok, meg sem találom a tárhelyen. Ezért ingyenes tárhely, nem lehet és nem is kell regisztrálni, cserébe bármikor törlik a képet. [#confused]

HJózsi

Írj nekik, hogy töröljék, mert szabályzatba ütközik... http://kepkezelo.com/contact.php?act=file_report" TARGET=_fnew>ITT ...  hobbicnc fórum szabályzata ... :)
Aztán tedd fel újra kicsiben, egy új hozzászólásban, talán ez segít...

knifemaster

Van valami ökölszabály teflon esztergálásnál,vagy valami?
Ma eret vágtam műszak végére,mert vagy túl megtéptem a tokmányt aztán deformálódott az anyag,vagy nem eléggé aztán indításnál kiszaladt a tokmányból.Persze ennek a pofa is lehet az oka.Amúgy a darab egyszerű , átmenő furat,2 átmérő felesben.

HJózsi

A modijaink mint olvasom felfüggesztettet kaptak ... :) így csak  monitorjukat tudják törölgetni, a hibás hozzászólásokat nem sajnos ... Péter meg valszeg épp szivattyúzza a vizet a hajófenékből,  nem ér rá ... :DD

000000000

Igazából engem nem zavar, ha őket zavarja majd törlik. De ha jobb gombbal kattintasz a képre és utána a kép megjelenítésre akkor átméretezve megnyitja ha neked úgy jobb.
De igazából nem ez a lényeg hanem az hogy mit is jelentenek azok a számok?????

000000000

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ fuck ezt benéztem.[#falbav][#falbav]

Robika37

Üdv !
A menetfésűn lévő jelölés "colos" emelkedésnél az 1"-ra eső menetek számát jelenti.A másik tört szám azt a menetet jelenti aminél jellemzően alkalmazzák ezt az emelkedést.

hostya

Ahogy a képet nézem, ezen a menetfésűn a fésűk is sorszámozva vannak.

pl. " 10 G3/4 " esetén a ཆ' az a fésű sorszáma a G3/4 ami a menetemelkedésre utal.

Persze elég furcsa ez a menetfésű, mert látni olyat is hogy a sorszám után ott a 'G' de utána semmi. pl. 13G ... (biztos lemaradt a nagy kapkodásban) :)

Lehet hogy a másik oldalán meg az van hogy : Made in China  ??

Robika37

Öhö !
Mint a metrikusnál : 0,75;0,8;1;1,25...[#wave]

Varga László

Fogsz egy 3 milliméterrel nagyobb külső átmérőjű csövet , és a furatát kiesztergálod a teflon külső méretére. A teflont beletolod a kifuratolt anyagba és rászorítasz a tokmánykulcsal .Már furatolhatod is a teflont. Sok sikert hozzá!