Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Én is így vagyok sokszor.
Még ha a mérettartás miatt nem is kell befejezni azt a 3 darabot, de a bejáratott mozdulatok miatt akkor is sokszor érdemes.
Leáll az ember egy órára aztán megint kell egy kis idő mire az izmok és a szürke állomány  ráállnak a mozdulatsorokra.

s7manbs8

Azt Cavintonnal is lehet segíteni ... :) amiatt nem kell annyit dógozni.

4um5b65d

Napi 1 dobozon él az ember, többet már nem lehet.
Ez is éppen arra elég, hogy a attól a kis kék színű mezei virágtól megkérdezzem, hogy hol a többi gyógyszer.
Na, mi is a neve...... ahh, Ibolya... :)

s7manbs8

KoLa

A T020-ra írom , engem soha nem érdekelt a fúró hegye mert az relatív, de mostanában hogy cnc-zem már érdemes figyelembe venni és számolni, mert külonben úgy vágja bele az anyagba hogy 'csuda'[#wave]

4um5b65d

Hát a fúró hegye fontos dolog, ha ahhoz van méretezve a rajz. Át is lyukadna az anyag T020-nál, ha ellébecolnám... :)

4um5b65d

Szépen szét vagyunk szórva az országban.
Ennyi helyről nézik rendszeresen (esetleg csak 1-szer) a TURNING-ot. 13 külföldi országból is figyelnek. Ahogy az elérési útvonalakat figyelem ,ennyi ország biztosan figyel a CNC fórumra is.  

http://kepfeltoltes.hu/110904/EasyCapture2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

KoLa

"ha ellébecolnám... :) " ezt a kifejezést itt az ország másik felében mi nem ismerjük[#nemtudom]
Mi pontosan dógozunk[#nevetes1]

KoLa

Látom a pontomat![#eljen]

4um5b65d

Érdekes, hogy a külföldi mennyivel másképp keres a Google erdejében.
Azt hittem, hogy a "Turning" szóra keres rá, de nem.
A "The turning" nagyságrendekkel több találatot hoz.
A magyarnak nem nagyon jut eszébe az "Az esztergálás" címszóra rákeresni. Mi magyarok az "esztergálás" és a "drehás" szavakra keresünk rá legtöbben.

KoLa

Nekem meglepetésre  a crash szó jött be a legjobban , próbáld ki!lásd YouTube http://www.youtube.com/watch?v=fyv9MiabtTM   20 239 néző [#wave]

4um5b65d

Jaj , persze....
Megfeledkeztem magyar hon pontos munkásairól. :)
Ezért is találtál a térképen egy pontot...

Bár ha jobban megnézzük ott délnyugaton egy jóval nagyobb pont látható.
Ez most vagy azért van mert itt sokkal pontosabban dolgoznak, vagy esetleg sokkal dagadtabb vagyok aztán azt jelölték nagyobb körrel. [#nyes]

8uup9xs82

Lathe, machining, metalworking

ezeket eroltesd!

4um5b65d

Persze mert Te mindent összetörsz...[#buck][#nevetes1]

KoLa

Mert úttörő vagyok!Töröm az utat egy jó cnc eszterga vezérlés felé!
Vagy nem?!