Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

nffab2gnr

Janko  SOS felhívhatlak szakmai kérdés miatt,persze ha kapok telefon számot.

000000000

Tisztelt Csuhás téged ajánlottak hogy E2N gépkönyv ügyben tudsz segíteni illetve kúpvonalzóhoz keresztszánorsó méretek illetve rajz érdekelne.
Tisztelettel: pozsgai

t334wehtf

[#conf][#wow1][#wilting][#ijedt] Te jó ég! Hát mit csinál ez az idióta?

Tökéletes példáját mutatja, a "mit és hogyan nem kellene csinálni"-nak...

Csuhás

Szervusz! Igen olvastam de magam sem tudok mást adni mint amit már megkaptál. Egyébként ami szakirodalmat összegyűjtöttem azt innen indulva letöltheted, olvashatod:

http://cnctar.hobbycnc.hu/Csuhas/Szakirodalom_linkek.txt

000000000

Azért kíváncsi vagyok él-e még a szaki.[#idiota]

4um5b65d

Á, teljesen korrekt a megoldása az ürgének !
Mindenkit csak bátorítok rá.

Más:

Nem tudja valaki hogyan lehet az ember koporsó készítő?  Állítólag jól jövedelmez....
[#crazya]

Béni

"Nem tudja valaki hogyan lehet az ember koporsó készítő? Állítólag jól jövedelmez..."

Igen, de csak a temetkezési vállalkozónak. [#eplus2]

Miki2

Erről már lekéstél.
Nem a készítés a jövedelmező, hanem az azzal való kereskedés.
A készítőnek jut a sok beruházás, megfinanszírozás, munka, és az ezért járó pici nyereség.
A kereskedő meg majd egyszercsak kifizeti, ha nem megy tönkre, meg ha a kedve is úgy tartja.
Erre mondják, ha valaki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni.
És ez sajnos nem csak a koporsókészítőre igaz.
Ilyen világot sóznak ránk fentről.

nffab2gnr

Te már tudsz valamit....?![#ejnye1][#hawaii]

000000000

Teljesen korrekt? Fordított pofával,ekkora fordulaton támasztás nélkül,azzal a késtartó beállítással,úgy nézem furatkéssel(ha jól láttam),ja és hűtés/kenés nélkül... [#wow1][#integet2]

KoLa

Miki! nálam M6-l is jól működik a hátsó késtartó!

KoLa

000000000

A kommentekben valaki azt írta hozzá "Ön egy amatőr jobb ha tanul valami mást."

s7manbs8

A Bibliában a titkos kiegészítő részben, mintha ez lenne, hogy csúcs nélkül hosszú és vastag anyagot nem esztergálj, különben a pokolra jutsz rövid úton ! :)

Varga László

Ez semmi én oldalazni szoktam így.EMUS 160-kisgépem van,és az átmérő 60 nem megy be a főorsóba,a munkadarab hossza 250m/m .A csövet levágtam ,tokmányba befogtam és éles köszörült késsel 0,1 mm-enként leoldalaztam , ezután tudtam megtámasztani. Bábom nincs hozzá,de ha volna volna is nem menne át rajta átmérő 60.Neeeeeeeeem ajánlom kezdőknek!!!!(és most szépen vaja be csak mindenki milyen bűnt követett el az esztergályos szakirodalommal szemben.?!