Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Hát lehet hogy nem !
Csak logikailag gondoltam, hogy onnét került oda ahol most van.
Persze a logikám már 10 éve gyakran cserben hagy :)

4um5b65d

Ha ráklikkelsz a nickemre akkor hamar kiderül, hogy nem én voltam.
Kertvárosban vagyunk többen is.

Papp
Keszthelyi
Matyók
Mercz
Na még én....

3m9kaxws5

Hát névre én sem emlékeztem . És nem ugrik be . Na mindegy azért jó kis buli volt a Makár tanyán valahogy igy hivták ahol voltunk . Annó. Azzal az esztergályossal .

KoLa

Trójait blokkol az Avast nálam is!

KoLa

De most mintha nem bírna vele! csak úgy tudtam kommunikálni a laptoppal hogy kihúztam a tápot és kivettem az akkumlátort egy időre! most hogy visrosszaktam jó lett!

000000000

Köszönöm a figyelmeztetéseket, de ártatlan vagyok.
A gépemen nincs trójai, mivel linuxot használok.
A webtárhelyemen nincs favicon.ico file, ez az apache rendszer szinten rakja be, tehát valószínű, hogy az összes virtuális hoszton ugyan azt a filet szolgáltatja, de magához a filehoz csak a szolgáltató fér hozzá, jelzem neki a problémát.

000000000

Pontosan melyik filenél jelzi a fertőzést?
Favicon.ico megjelenik valakinél? Az én böngészőm  a csabi.hu/e400 címhez nem mutat favicon.ico-t.

A jpg-k közül pontosan melyik és milyen vírussal trójeival fertőzött?  

000000000

NA szóval eddig esztergáltam, a szerény eszközeimmel:). Igy is élvezetes volt,

A rotor tányér legnagyobb átmérője 72, magassága 26, a tengelyvégen 8-as menet van. A tengelyről nem vettem le, pizik, csak egy marék aluminium dara lenne belőle, ha megpróbálnám. A szivattyú MEZ Csehszlovák gyártmány, gondolom mindegyik E400-ban ez van. 25l/perc 40 KPa nyomás a szállítási paraméterei. HA lenne esetleg, kérlek a pcsaba kukac freemail -ra írj egy mail, hogy a többit megbeszélhessük.

A szeszámokról nem mondtam le véglegesen, tovább harcolok értük. A gép sem egyszerűen lett az enyém, ugyanis azt sem akarta eladni, de tettem egy olyan ajánlatot, amire nem lehetett nemet mondani. Na nem az ára miatt, mert az bruttó 300e volt, hanem a következmény miatt, ha esetleg nem fogadná el az ajánlatomat :).

svejk

MoparMan

a faviconra panaszkodik az AVG
keress másik szolgáltatót a tárhelyednek

4um5b65d

Köszönjük....[#wave]

svejk

Meghálálhatod a találkozón való részvételeddel :)

4um5b65d

SVEJK !

Töröld légyszi a #11861-et ! :)

svejk

000000000

Jeleztem a hibát, egy file kicserélését/letörlését talán még ők is megtudják oldani.