Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

svejk

A pécsibe rendelted?

De ez mit jelent?:

"Sajnos jelenleg nem kapható a kívánt mennyiségben.
Mi azonban 1 terméket helyeztünk bevásárlókosarába."

remrendes

Nem, a Szekrosszdiba. Oda szoktam jarni, de ott meg mindig teljes aron van. Gyanitom ezek utolso darabok lehetnek uzletenkent, amit olcsositottak. A multkor igy vettem egy Testboy feszultsegkeresot 3700-ert.

remrendes

Odaadtak. A Szekrosszdiban irnak meg egyet. Kell? Hetfon el tudom hozni.

svejk

Lefoglaltam egyet hétfőre.
Neked sikerült kipróbálni?

Bicska

Én köszönettel lehet élnék a lehetőséggel, ha meg van meg. Így hogy pozitív vele a tapasztalat, könnyebben vàllalom be.[#worship][#integet2]

Bicska

De én egy darabot sem làtok belőle [#rolleyes]

Distributor

Szia!

MAGNUM MIG 204 (208) SYNERGIA inverterest tudnám ajánlani.
Sajnos hazánkban nem lehet kapni, de Ebay-n elérhető.
Van manuális és automata mód.

MMA módban nagyon jól dolgozik. Könnyű ívet fogni, szép varrat készíhető vele.

MIG szintén kiváló.

AWI szintén jó. Nagyfesz. gyújtás sajnos nincs.

Alu Flux szintén jó.

Szokásos beállításokat tudja.

Bicska

Tatabànyàn talàltam. Köszönöm a tippet.

svejk

Ha jól láttam az árát akkor ez nem az alsó kategória.

svejk

Sikerült venni?
Engem fél 9-kor hívtak, hogy biztos megyek-e érte mert valaki nagyon meg akarná venni.

jani300

Most végül mennyiért adták ?
Érdekes volt ez a kétféle ár .

svejk

svejk

Úgy láttam csak MIG kábel van hozzá, most értem haza nem bontottam ki.
Holnapra terveztem a boncolást, de négy napig nem voltam és összeszaladt a barátok közt a munka, így lehet el lesz napolva.

remrendes

Meg benn pihen a dobozaban. Talan holnaputan eljutok Pecsre egy 5kg-os huzalert.

svejk

Ja, és természetesen én rendesen ki fogom bontani, mint anno a Lidl-s plazmát. :)