Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

svejk

jani300

Igen ez a megfelelő kérdés !
Nem tudom !
Húsz felett találtam hajlékony fejjel komplett pisztolyt ,de fele ilyen hosszú sincsen a hajlékony része .

Rabb Ferenc

remrendes

remrendes

Kb ugyanez az aliexpressen 9-10 ajro.

Rabb Ferenc

Egy ismerősöm szemet vetett a PARKSIDE hegesztő ketyeréjére. Megéri az árát?

Rabb Ferenc

Talán most jobb lesz...

ajpwg6jrn

Szerintem, ha tud ívvel hegeszteni, akkor fog tudni hegeszteni ezzel is, ha nem tud ívvel hegeszteni, akkor nem fog tudni ezzel se.
Mivel ez egy primitív alapgép, így itt főleg az emberi tényező befolyásolja a hegesztési minőséget.
Bár nálam mindig felmerül a kérdés hogy miért vásárol valaki élelmiszerüzletben szerszámot?
Ha eddig nem kellett (tehát nem vett szerszámüzleből, ahol van tapasztalat és tudnak segíteni), az miért akar a napi kenyér mellé még egy szerszámot is venni...
Ha csak a polcra kell dísznek, arra nem szép, de a port jól fogja. :D
Egyébként utálom a Parkside gépeket, de ár/érték arányban jók. Az pedig hogy 3 hónapon belül visszaviszed, annyit mondasz hogy nem kell és visszafizetik az árát, az meg verhetetlen üzletpolitika. Szóval, megveszi, kipróbálja, ha nem jön be, visszaviszi.

ajpwg6jrn

Bocsánat ez porbeles, védőgázas gép, de a lentebbi irományom lényegen nem sokat változtat.

ywathzay

Semmiképp nem vennék, főleg ebből a típusból. Innen válasszon egyet, ha mindenképp hegeszteni akar, de ha nem tud amúgy sem, ne azzal a vacak porbelessel kezdje.

Rabb Ferenc

Köszi! Valami hasonlót mondtam én is neki, külön kihangsúlyozva a három hónapos visszavásárlást.  [#integet2]

Rabb Ferenc

Alga76

Ha elegendő átmérő lenne még, akkor járható út a hengerek lemunkálása és újra rovátkolása. A hengerszékünk, morzsázónk roppantó hengereinek elkopása esetében felület lemunkálásra kerül és újra rovátkolást kap. Cég nevet privátban írok, ha kell.

afjybsise

Ez is az a fajta porbeles hegesztő, aminél az ívgyújtás a huzal munkadarabhoz kocogtatásával indul? Haverom felhívott egyszer dicsekedni, hogy vett egy "CO"-t és aztán kiderült, hogy valami ilyen rosszt vett, ami a fent leírt módon működött...
Hát, ez nem dual shield azért[#vigyor]

jani300

Mi a másik opció ?
Trafós Co val nyomulok ...
Néhány napig dolgoztam gorillával ,de sok különbséget nem láttam ,az tény hogy szépen égett , de a trafós is ok ,ha tiszta a fej és az anyag .