Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

Scythian

Szia!

Hülye én sem vagyok, Newton nálunk is tananyag volt, De még a XVII. század közepén is próbálkoztak tudósok ellentmondani ennek. Szóval nem a fejlődő világ gumipapucsos " factfalsifier" mérnőkei próbálkoznak a lehetetlennel.

RJancsi

A mérnökök nem is próbálkoznak vele. Csak azok akiket nem gátol a tudás. Vagy olyanok akik hasznot akarnak húzni a hülyékből akik nem emlékeznek az általános iskolai fizika tananyagra.

nyiszi

Bencze András

Megjegyzem az élővilág állítólag szolgáltat érdekes (energetikailag + eredményt mutató) jelenséget. Egyes halak, bogarak, madarak stb. olyan mozgásra képesek, amihez az általuk elfogyasztott táplálék energiája, a jelenlegi tudomány szerint, nem tenné lehetővé. [#nemtudom]

PSoft

Jóvannahhh...!
Kicsit "gondolkodtam", aztán rájöttem -vagy eszembe jutott- ...ki van az az örökmozgó már találva! [#kacsint]

Annyiszor emlegeted, csak nem...bevonzott a pozitív energiájával??? [#vigyor2]

Rabb Ferenc

Mondanál egy konkrét példát is erre a "csodára" vagy csak a brit tudósok írták a f@szbukon?

Arany János

Azt a poharat azért újra és újra tele kellene csurgatni![#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

jani300

Csak azért emlegetem ... mert sikerem van vele :)
Látó , jós , gyógyító meg mittudom én ...
Ezen a téren viszont velem nem is próbálkozott .
Lehet mégis csak tud valamit :)

PSoft

Van ott egy lényeges szócska, ami felett nyilván...átsiklottál izgalmadban. [#kacsint]
"...állítólag..."

Én például tudok olyan cifrát és olyan hosszan káromkodni, amit az általam elfogyasztott táplálék energiája, a tudomány jelenlegi állása szerint képtelenné tesz.
Ha hallanák a brit tudósok, reggeltől reggelig...vakarhatnák az okos fejüket. [#nyes]

PSoft

Hallod!...kincs lehet egy ilyen asszony a háznál! [#eljen]
De leginkább csak úgy, ha legalább...két-három házzal arrébb lakik. [#vigyor2]

RJancsi

Ha minden igaz, pl a poszméhek mai tudásunk szerint képtelenek repülni a szárnyméretük és a tömeg/teljesítmény arányuk (izomzatukat figyelembe véve) alapján. Aztán... mégis repülnek, nem is rosszul.

jani300

Rabb Ferenc

Akkor bizonyára valamit még nem tudunk, vagy rosszul tudjuk.

A poszméhek viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk, hogy ők hogyan tudnak repülni - ezért gondtalanul repülnek. Csak nehogy megtudják, hogy nem tudnak repülni mert akkor mind lepotyognak [#idiota]

Bencze András

Bocsi nem vagyok brit tudós...[#nyes] Egyébként tán a pisztráng, a cápa volt emlegetve és valamelyik költöző madár (nem a gólya és nem is én).