Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

keri

Hagyjuk már ezeket a demagógiákat, mert csak a tájékozatlanságod derül ki ebből is.

keri

Én meg egy Lambót előztem a 120-as Skodámmal [#nemtudom]

Motoros

Mitől forrt fel így a hűtővized? Talán a sok megoldatlan probléma közül ez az egyik? De no problem..."ugorgyunk".[#smile]

keri

Igen, kicsit bosszantó hogy ennyire terelsz, teljesen más témákra ráadásul megint hülyeségeket, amit hallottál fél füllel innen onnan.
Pl. kifejtenéd hogy mi más gondot okoz még? Meg hogy lehet teli szemetelni az űrt?
Meg mi az hogy nem látnak ki a csillagászok? Tehát azt mondod munkanélküli csillagászok már sorakoznak közmunkára?

keri

Ja meg azt is fejtsd már ki hogy miért pont Musk szúrja ezen a téren a szemed? Meg mi köze van ennek a villanyautók zöldségéhez?

svejk

Milyen forrásból vannak az adtok?
Itt mást írnak, Persze én nem tudhatom mi a valós.

Motoros

Ki az a Musk, és hol említettem a nevét egyszer is?
Villanyaútók zöldségéről sem írtam sehol.

Motoros

Szerintem annál tájékozottabb vagy, hogy ne tudnád miről van szó.

Motoros

"Ez a kibocsátás különösen repülőterek környezetében lesz jelentős"
Most már értem, lehet, hogy a dolgozók kapnak ingyen egy villanyautót kompenzációképpen.[#nyes]

keri

Valóban kopirnyák írta, én erre válaszoltam te mag arra, témába vágóan, de ha nem tudod mihez szólsz hozzá, akkor csak nyomd meg az "előzmények" gomobot, és látod a beszélgetés láncot, máskülönben megint azt hiszem hogy terelsz

svejk

Kecskeméten közvetlen a kifutó vęgén van egy legelő egy fehėr gulyával (nem értek a fajtákhoz). Sokszor elgondoltam vajon jó lehet ott nekik? Bár való igaz manapság lényegesen kevesebb a repülés mint a 80-as években.

PSoft

Pér éve valami idióta kitalálta azt is hogy...milyen "jól mutat" a buszok hátulján az a zőőőd fenyőfa matrica.
Igen, szép is volt, csak...pár hét-hónap után nem látszottak a matricák a koromtól. [#hehe]

remrendes

Motoros

Nem volt ott jó nekik anno, ma már tényleg kevés lehet ott a fel-leszállás, de valamikor Pápa után talán Kecskemét volt a legforgalmasabb katonailag, na meg Szolnok.
Lisz Ferenc viszont nagyon veszélyes hely lehet manapság is.
Délkeleti szél esetén felettünk fordulnak a hatalmas gépek Katarból meg Ománból....hallom amikor "visszakapcsolnak kettesbe" és okádják a füstöt.
A fehér gulya egyébként talán szürkemarha...a nagyapámnak is volt 4 darab...ha kéred küldök képet róla.[#integet2]

Motoros