Hobbi szikraforgácsoló gépek

Indította gaben, 2024 április 09, 16:00

Előző téma - Következő téma

r4nhuu5aw

Mi a különbség a hólé és az esővíz közt? [#conf]

4g68ngash

d30xhrezp

Üdv!

Elkészűlt a szikraforgácsoló vezérlése.

Akinek megígértem,hamarosan küldöm a rajzot.

kgw0eik66

Egyrészt van egy remek youtube videó beszúró funkció amit lehetne használni. Másrészt a "videóim" link mindenkinél a saját videókat mutatja, és egyedül neked látszik az amit meg akarnál mutatni. ( Legjobb ha kijeletkezel a youtubról és úgy mented el a linket )

vyvk7xm7

Ha a "szikraforgácsoló vezérlése" magát a Hobby szikragenerátort is tartalmazza, akkor engem is érdekel, ismerkedés céljából.
Köszi, ha megosztod.

4umhue7vh

Kellene egy kis akváriumi szivattyú, ami kimossa a kormot, lényegesen jobb lesz.

s7manbs8

Engem is izgat ez a technológia, ha van valami megvalósítási ötlet szívesen látnám én is. :)

d30xhrezp

Próbáltam a link beszúrását,csak nem értettem miért nem jeleníti meg. Akkor ki kellett volna jelentkeznem .
Köszi.
Lerajzolom és közzé teszem. A mechanika egy fórumtársunk Devera Csaba által készült. Ezúton is köszönöm!

kgw0eik66

Nem a videód linkjét szúrtad be hanem a videóid listájának a linkjét. Jelentkezz ki a youtube oldalon majd kezd el lejátszani a videót ( ezzel ellenőrizd hogy nyilvános-e). Ha megy akkor a címsorból másold be a linket ide.

huatn6gfd

Ki sem kell jelentkezni, ma már minden kultúrált böngésző tudja az InPrivate módot, amikor minden mástól elzárva úgy fut, mintha most telepítetted volna: semmi beállítás, semmi bejelentkezés stb. Én így szoktam kipróbálni és bevált. (Általában Ctrl+Shift+P-vel indítható.)

4umhue7vh

Mekkora frekin megy, és hány volt?

7gsdrbw03

iv43r83d

Nem csak a hangja jó hanem hatékony is![#taps]