Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marószerszámok és karbantartásuk

Indította gaben, 2024 április 09, 15:59

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Ez nem is rossz ötlet. Ha a fórummotor megengedné a szakértelem adatmező sql táblába való bejegyzését és felhasználását a szűrésre valamilyen kívánt határértéknél, akkor néha csak bizonyos személyek hozzászólásai maradnának meg. Csak úgy elveszne a sava-borsa, meg a könnyed kikapcsolódás élménye, mivel néha ami itt megy felér egy Fábry show-val.

000000000

ukcge40u

Én szintén így vagyok ezzel. :)
Amit meg leírtam, majd a jónép kiválogatja, hogy neki ebből mire van szüksége.
Utána meg úgyis az lesz, ami lesz. :)

ukcge40u

Nem.
Mesélj.
Milyen anyag az, mit csináltál belőle, milyen gépen, milyen szerszámmal, mikre kell figyelni, és jöhet pár trükk is... :)

4um5b65d

Ez a Hardox , ha jól tudom nem egy konkrét anyag, hanem egy márkanév. Például a földmunkagépek kanalainak élkiképzéseként használatosak.
Jól tudom ?

000000000

Ez egy speckó szerkezeti acél, szívós. A nálunk lévő szerszámok nem bírják érdemben forgácsolni. Kóracél paraméterekkel sem jutottunk semmire. :(

ukcge40u

(válasz gomb, kolléga...) [#mf2][#eplus2][#integet2]

ukcge40u

Mit lehet még róla tudni?
Szakítószilárdság, anyagösszetétel, mihez lehetne hasonlítani..., meg ilyesmik.

4um5b65d

4um5b65d

Akarom mondani mindenkihez szólt a kérdés !!!!!

000000000

Látom Laslie tudod miről van szó. De mivel lehet forgácsolni?

ukcge40u

Ja igen, milyen szerszámokkal próbáltátok?
Mekkora felületeket kell marni?
Valamint mit kell belőle csinálni?

ukcge40u

000000000

Semmihez sem hasonlítható ez az anyag. Egy edzett szerszámacélt könnyebb forgácsolni mint ezt.