Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marószerszámok és karbantartásuk

Indította gaben, 2024 április 09, 15:59

Előző téma - Következő téma

000000000

a baj lehet hogy velem van de itt némi nagyon hobbi szagot érzek

ukcge40u

Öreg hiba.
Olvass végig mindent, és ne általánosíts.
Ami pedig a "persil reklámot" illeti, az az én verzióm.
Neked jobb van?
Várjuk, legalább tanulunk sokat, akár még én is... :)

ukcge40u

HobbyCNC-> fórum.
Itt vagy. Mi a baj a szagoddal?

s7manbs8

Van itt elég sok témakör, amint láthatod, ki ehhez ért, ki ahhoz, ki meg csak bohóckodik itt, olyan is van biztos.

000000000

kérek egy kis időt és átolvasom, azokat is amiket te írtál.

4um5b65d

Egyetértek Sanzi kollégával, mindenkitől lehet valamit tanulni.
Én például azt tanultam még az elején, hogy ha jobb oldalt ráklikkelek a "válasz" szövegre akkor mindenki tudni fogja hogy kinek írom az adott hozzászólást. Abban az esetben ha már ketten is felhívják a figyelmedet, kedves Marós kolléga akkor ezt bizony meg kell tanulnod. :))

ukcge40u

ukcge40u

Hagyd, ilyen kicsinyes dolgokkal talán nem is foglakozik. Ő A Marós.
[#buck][#idiota][#hehe]

000000000

Ha ki lehetne szűrni a bohóckodókat, akkor egészen jó fórum lenne.

4um5b65d

Néha az az érzésem, mintha a levegőbe beszélnénk.... [#nyes], nem sok foganatja van...

4um5b65d

ukcge40u

Ebben egyetértünk.
Ha átolvastad a fórum nagyobb részét (az egésznek), akkor talán tudsz javasolni személyeket, akik bohóckodnak itt, csak.
Egyébként ez egy jó fórum (szerintem), és nyílt.
Tehát bárkinek szabad hozzászólása van ahhoz, hogy ha olyan dolgot lát, amivel nem ért egyet.
Ez a lényege az egésznek.
Légy üdvözölve. :)

ukcge40u

Nem baj, megszoktuk már.
Vannak mindig, akik jönnek, utána meg mennek.
Aki itt marad, nekünk az a fontos. [#eljen]

4um5b65d

Na, ne bohóckodj....hogy lehetne ezt már kiszűrni ?
[#nyes]
Én mondjuk tudom magamról, hogy minden szavamat komolyan gondolom, és ezt még itt a fórumon senki nem vonta kétségbe...

000000000

Látom itt valaki még tud kösszöni is!
Talan nem is olyan rossz forum ez??