Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia! Nekem üzembe volt helyezve egy 40A-es plazmavágó, a cnc géppel sokat használtam. Csak azért használok most 100A-est mert gyakran kell 20mm-es anyagot vágni arra pedig a 40A kevés. Finomabb munkákhoz most is előveszem a 40-es gépet a kicsi pisztollyal, jobb vágási kontúr érhető el vele mint a Trafimettel.

000000000

Azt írod, hogy végígolvastad a fórumot aztán a 183-as hozzászólásom után felteszed a kérdésedet, honnan vegyél plazmavágót, pisztolyt. Félre ne értsetek engem, nekem nem fáj ha nem tudok segíteni és 50e Ft-ért vesztek pisztolyt KoLa fórumtársunk kapcsolatától...

vthgizrff

Szia!

Szeretném figyelmedbe ajánlani az adok-veszek topik #8755 bejegyzését is.

KoLa

Biztos van, mi ezt használjuk, ipari felhasználásra tökéletes.

000000000

Szia, én meg is néztem az oldalt de csak kerámia fejet ,fúvókát ,gyűrűt láttam -pisztolyt nem .Lehet ,hogy csak béna voltam ?

000000000

Szia ,megnéztem de nem ilyenre gondoltam . Engem mostanában kezdett érdekelni a plazmavágás és arra gondoltam ,hogy készítek egyet és így jobban megtanulom a működését .Háromfázisú trafósat akarok és saját magam által készített nagyfrekvenciás gyújtással . Ehhez akarok egy pisztolyt kábellel .

000000000

A közelemben van egy cég (SOTOX) - ők is ezt ajánlották (60E magasságban) .

000000000

Szia, nincs minden fent a weboldalon. Trafimet is van olcsóbban, de helyette tudok olcsóbb megoldást is javasolni.

000000000

Na itt is látszik mennyire vagyok otthon a számítógép világában -- természetesen a levélcímem vége helyesen :gémailpontcom

000000000

A helyesbített címemre el tudnád küldeni az ajánlatod ?

KoLa

Nem a levegőbe beszélek hanem gyakorlat alapján - én ezt tapasztaltam közzétettem tegyétek Ti is ezt
hogy fejlődjünk!

000000000

Pont a te képeid ösztökéltek arra ,hogy belépjek ebbe a fórumba is . Én még nagyon az elején vagyok ,sőt mondhatom azt is "vissza felé haladok " mivel a MOT-okból megépített plazmavágómat szét szedtem mert nem sikerült .Egy másik plazmavágós fórumon közzétettem a képeket ,hogy más is tanuljon a hibáimból . A célom - háromfázisú ,trafós ,nagyfrekis gyújtással .

KoLa

000000000

Azt szeretném kérdezni ,hogy a fényképeken lévő Trafimet fúvókák dobozán látható bruttó 420 forintos ár még "valós ár" ?

KoLa

Kb. kéthónappal ezelőtti úgyhogy nagy eltérés nem lehet