Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Plazmavágó gépek építése

Indította gaben, 2024 április 09, 15:54

Előző téma - Következő téma

0gbwyh99

Üdv. mindenkinek .  
Kedves fórum társak , bizalommal fordulok hozzátok!
Volna egy kérésem : plazma vágót épitek megrendelésre és egy érdekes probléma vetődöt fell.
A nagy méretű asztaloknál fennáll a veszély hogy az anyag egyenletlensége miatt a vágas minősége elromlik (a vágó fej lejjebb vagy feljebb kerül a kelleténél!) .  
Van erre egy tökéletes megoldás , és itt jöttök ti a témába ! Láttam hogy többen is közületek rendeltetek már cuccot Amerikábol . Nos nekem itt Serbiábol ez eléggé nehézkes és költséges dolog ! Onnan kéne rendelnem ezt az automatikus magasság állitó kütyüt . Nagyon klassz dolog !
http://campbelldesigns.net/plasma-torch-height-control.php" TARGET=_fnew>THC
Arra a linkre klikkelve meglehet nézni ! Teljessen Mach3 kompatibilis a dolog !
Kérném a fórum társakat aki segitene nekem ezt valahová Szeged környékre hozatni , én elmennék érte (persze a részleteket később).
Köszönöm szépen !

hyuekyh7a

A magasságszabályzást Plazmához amely Mach kompatibilis én is készítek, mely 100-200 V ig beállítható.
Irj mailt!
Üdv: Csaba

0gbwyh99

0gbwyh99

Üdv.  
Csabának üzenem hogy nem kaptam tőle semmit !
Legyél szives és irjál ide a fórumba hogy meg kaptad-e a mailemet . Köszi .
Egy kis türelmet kérek mindenkitöl ha nem mindjárt válaszolok itt a fórumban , ritkán van időm számitógéphez ülni .
Helló !

ifarkas

0gbwyh99

000000000

Üdv! Érdekelne engem is ilyen elektronika, küldtem levelet is neked, de választ én sem kaptam. Miért?

hyuekyh7a

Sziasztok !
Elnézést mindenkitől, de most hozok össze leírást a THC ről meg közben egy bemutató videót is készítek, a net-hez meg nem mindig jutok hozzá!

hyuekyh7a

Sziasztok!

Azt hiszem mindenkinek ment az ismertető anyag E-mailban aki érd. a THC-ról.
Ami kimaradt + ba 3V / -ba 2V eltéréssel indul a beavatkozás. A videóanyag is hamarosan elérhető lesz.  

Kristály Árpád

[#wow1][#dumcsi][#integet2][#wave][#wink][#worship]

Csaba Én kimaradtam.....

Üdv.:Árpád

6x509vxe

udv csaba.en is kernek ha lehet!msteve3@freemail.hu.koszi

eg4acb0u

Üd! Engem is érdekelne a THC vezérlés.Email címem ninoxgt@freemail.hu Üdv tirolit

000000000

Sziasztok!
Kérném a szakikat akinek tapasztalta van erről a gépről ,ossza meg a közönséggel .hibák ,vágásminőség és hasonló tapasztalatok érdekelnénekhttp://www.expressz.hu/gepszerszam/gepek/barkacs/showAdvert9709581.html" TARGET=_fnew> A gépVálaszokat előre is köszönöm

ebalint

T. Mindenki!

Ebben a témában járatos "egyén" jön vki a dec 23-i találkozóra?

Szeretnék olyannal találkozni, aki már használja/használta is a cnc plazmavágót.  

Üdv, e.