Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Egyébként at nétem, hogy valami bevonat van az egészen, és igy ez akár kültéri is lehet. De szebb lenne ha lenne előtte egy véső burkolat, mondjuk üvegből vagy valami más áttetszőből.
Azt még nem néztem, hogy mennyire melegszik, de este tesztelem.
Tudom, hogy van itt olyan aki nagon szépen pontosan tudna kivágni rá mondjuk plexi-ből (persze ha nincs akkora hő, ahog ymondtam) egy-egy védőburkolatot.
Sőt!
Én az OBIban nézelődve a multkor láttam ilyen kis világító testeket. Azokon fehér színű, tejüvegszerű burkolat volt. (persze ezeknek a testeknek darabja volt 7E +7E volt csak a trafó hozzá!!!) Az nagyon tetszett, de csak a szívemet fájdítottam ilyen áron.

Ez viszont jó áron van ahhoz képest.

Jó lenen ha valaki cinálna valami tejüveg feltétet a találkozóig, hogy meg lehessen nézni, milyen lenne azzal is.
Lenne vállalkozó rá?

s7manbs8

Golyósorsóhoz lehet anyát külön venni valahol, de a típust nem tudom mondjuk innen kiindulva. 16-os 5-ös menetemelkedés, 3.15 mm-es golyók vannak benne eredetileg. ??

eivmhrm04

Egyet mindenféle képpen hozzál nekem légyszi,a látatlanban is.Az uj gépem marómotorjához akarom felszerelni,nem találtam sehol ilyen kis lámpát ami megvilágitaná a szerszámot is és az anyagot is

43pbwjg8s

Egy van nálam mindig.
Azt oda tudom majd adni. Ha nekem kell, tudok később venni másikat.
De!
Közben több ok kezd sajnos keresztbe tenni annak, hogy a debreceni találkozón ott lehessek. :(

Valószínű csak Hatvan lesz.

Ha valki megy Egerből Debrecenbe, szívesen odaadnám ezt az egyet, hogy megnézhessétek és eldönthessétek, hogy egyáltalán alkalmas-e a számotokra. Utána pesze ezt neked szánom. Majd kifizeted a "postásnak" ha találunk ilyet.
Jó lenne ha lenne majd a környéken 12V!
De ez azt hiszem nem lesz gond.

Ha megnéztétek, akkor két lehetőség:

1. Valószínűleg ezt valahol ocsóbban is be lehet szerezni, mert általában amig ide leér valami hozzánk Egerbe addig azért rakódik rá felár. Tehát szét kellene nézni, hogy hol is lehet az olcsó forrás. Itt nem fogja elárulni nekem a vboltos, mert hülye lesz az üzletét rontani.

2. Ha megfelel ez az ár, akkor jelentkeztek nálam. Én megkérdezem tudnak-e annyit szállítani amennyi kell, és ha igen akkor lerendelem. Átutaljátok az árat+ posta és innentől intézem, hogy ott legyen nálatok hamar a cucc.  

keri

Kláviónál vannak ilyenek

s7manbs8

Kösz, ott megnézem.

motion

Ha KisKZ nem tud hozni, akkor itt Debrecenben is megveheted. Ha jól emlékszem talán még olcsóbb is mint 900Ft. Nekem is van egy ilyen, és teljesen vízálló, jó nagy fénnyel...el tudom vinni megmutatni...
Ha kell megvehetem neked előre, de akár szombaton is elugorhatunk. Oda-vissza 1km a tali helyszínétől.[#smile]

43pbwjg8s

Na látjátok!
Erről beszéltem! Amig hpozzánk leér valami mindig rápakolódik egy jó adag felár.
Akkor én mindenkinek ezt az utat ajánlanám, aki Debrecenbe megy.
HA valaki mégis megmarad valamiért annál, hogy segítsek, szóljon! Ha az eddigi jelentkezők közül visszalépp valaki, akkor kérem szóljon!

43pbwjg8s

Motion!
kérlek tedd meg akkor ezt, hogy elviszed megmutatni!
Igy nem kell postást keresnem.
Köszönöm!

Bicska

Majd, ha lesz közös beszerzés, akkor engem is érdekelne [#miaz], mert csináltam egy vitrint, viszont 6-8000 Ft-ot sajnálok a LED-es világításra...  

skwby94ub

Add meg a méretét, és megpróbáljuk.
Átmérő és vastagság kell.

eivmhrm04

Akkor vedd meg légyszi mert veled biztosan talákszom.S akkor több idő jut másra,mondjukarra a jó szilvára[#circling]

eivmhrm04

Megbeszéltem a motion barátommal,akkor nálad visszaléptem

43pbwjg8s

Szia Jóska!
A panel négyzet alakú, így ilyen alakú fedés lehetne rá.
Esetleg ilyen is szóbajöhet?

43pbwjg8s

Rendben!
Ez igy a jó!
Ahol olcsóbb ott kell venni!