Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

000000000

Nem tudom, hogy neked miről szól ez a fórum, de első benyomásra szerintem csak a szavad igazolására. Egyáltalán Te bekapcsolod az agyadat, mikor ilyen hülyeségeket irkálsz? Még hogy más önzetlen ember tudásából raktam össze a gépem ??? Te nem vagy normális ember, ha képes vagy alapjáratban megvádolni egy másik embert ilyen dologgal! Nyisd ki a szemed ember, mert az ilyen szintű kommunikáció csak a falusi parasztoknak van, akik a világot csak a kert végéig ismerik!

ncw4w5nca

Mert te mindenkitől függetlenül találtad fel magadnak az összes alkotóelemet, a felhasználásukra is magad jöttél rá? Kis köcsög vegyél vissza az arcodból, mert nálunk számodra így nem terem babér! [#mf3]

000000000

Na most megmutattad az igazi arcodat. Csak egy irigy, semmirekellő vagy akinek nincs saját ötlete, csak másokat tud piszkálni!

ncw4w5nca

Tévedsz kisöreg! én rámutattam egy téves elgondolásra, te ahelyett hogy ezt megcáfoltad volna, te kimutattad az árokszéli mivoltodat. vagy ebben a témában még nem volt honnan ollózni? Miért nem cáfolod meg a szakmai tévedéseimet, ha te mindent magadtól tudsz, és a géped saját kútfőből van. Egy ilyen briliáns elmének nem okozhat problémát eltaposni egy ilyen kis irigy senkit     [#vigyor2]

ncw4w5nca

Különben meg üdv. a csapatban, érezd jól magad nálunk[#eplus2][#wave]

ce2s84jij

Még hogy más önzetlen ember tudásából raktam össze a gépem ???

Szerinted a www.c-n-c.cz oldalon nem sok önzetlen ember segítette a munkádat a hozzászóllásaival? Mellesleg ott bőbeszédűbb voltál. Úgyhogy nem értem mi ez a hirtelen felindulás.

000000000

Nem szoktam kioktatni olyas valakit, akiben nincs tisztelet. Hagy éljen a tévedéseiben. Férgeket nem szoktam eltaposni, elég bajuk van maguktól. Nem érdekel a ferde hajlamú ember pszichológiád a rosszkazmusod meg gyenge jellemre utal. Ilyen öntelt karakterrel kétlem, hogy tőled kérnének tanácsot a továbbjutáshoz.  

000000000

Z.J. kíváncsi lennék, hogy végig is olvastad azt amit ott írtam-írtak, vagy csak lapozgattál ?

ce2s84jij

Igen, végigolvastam.
Ahogy írtad sokat, sokféle anyaggal kisérleteztél. De sokan mások is megosztották veled a saját tapasztalatukat. Konktét gyártókról, konkrét anyagokról beszéltetek. Sőt úgy tünt, hogy akkor egy teljes polimerbeton gépet akartál építeni.
Egyébként maga polimerbeton nem az én témám, nem értek hozzá, csak nagyon alapokat tudok róla. Ebbe nem akarok beleszólni. Csak nem volt szimpatikus ez a fehér-fekete, jó-rossz, mindenttudó-féreg stílus. Azt észrevettem, hogy ott is, itt is előfordulnak hirtelenebb haragú emberek, kioktatóbbak is. De miért az a cél, hogy összeakasszuk a bajszunkat? Ez nekem magas.
Köszi én csak ennyit akartam mondani, Ti meg nyugodtan folytassátok, ha van rá idegrendszeretek. [#wink]

sanyi84

Jó lett volna valami recept per kiló árral. Amit láttam hogy a vas csak össze volt gyorskötözve, ez nem tetszett, a beton viszont igen. Alumínium és beton nem tudom hogy bírja egymást. Tetszik az hogy nem zenegépet építesz, próbálod a földbe vezetni az energiát.

Nálam ha túrok helyet kellene valami súly is mert kevésnek érzem az önsúlyát és nagyon magasan is lenne a súlypontja.

keri

[#eljen] Jó lesz. Kíváncsi leszek a tapasztalatokra.

s7manbs8

Ez a polimerbeton mennyiből jön ki kb. köbmétere vagy literje ?

keri

Talán mert Cseh?
Azon felül én sem publikálom minden okos megoldásomat, amibe energiát és pénzt fektettem, hogy aztán valami leleményes simán lemásolja minimális befektetéssel és magamnak teremtsek konkurenciát.

keri

Na látom már be is illeszkedtél [#eplus2]

s7manbs8

Még hogy vadnyugat ...  nem kell itt westernt se nézni. :)

Én se mutogatom az űrhajómat, csak a limlomot a kamra asztalról néha ... :)