Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

Motoros

Na jó hát persze, amit én kitaláltam az nagyon jó, nagyon meg vagyok vele elégedve[#fogmosas]
Csak hát kicsit melós összehozni. A szalagkábelnél az a jó hogy hamar kész.
Egyébként én nem teljesen erre a klasszikus sokeres szalagkábelre gondoltam, hanem ami leginkább a hajlékony nyákra hasonlít. Azt is lehet valahol méterre kapni?

4mjnxdwuu

Nagy méretben én reluxát használok, a 2,5 x 3 eres kábellt is elbírja.

000000000

Na ez is egy érdekes ötlet![#circling]

4mjnxdwuu

Ja és utánna bicikli belsőbe bele is lehet húzni.

vthgizrff

Ezen már én is sokat gondolkodtam hogyan tudnám az orsókat portól megvédeni. Csak egy http://kepfeltoltes.hu/view/070207/DSC01301_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>ötlet: Vékony lemezt tekertem fel mint a rugót, úgy hogy  a "menetek" fedjék egymást.

uzahitefr

sziasztok mekkora az a fordulat amin egy léptetömotor stabilan müködik ? köszi a válaszokat.

bmejdz9nu

szerintem max.1000 f/p... de motorra is válogatja ... de csak kicsit... csoda nincs... talán...
A német gépemben (S400) 500-700 az optimális...

bmejdz9nu

De ha már téma...  
Miért ilyen drágák ezek a "gyári" energialáncok? Semmi nem indokolja...

000000000

Megerősíteni tudom!

bmejdz9nu

Miért nem "gyárt" valaki ilyet kis hazánkban?
Ezt a kinaiak nem gyártják...
Nem egy ördöngős dolog lenne egy műanyagiparosnak... azonos szemek... egy kezdőelem...egy végelem...
Lám - lám mennyi lehetőség van még...

000000000

Én már annyi kört futottam emberekkel ez ügyben, hogy elképzelni sem tudod! Pedig nem volna túl bonyolult, csak egy jó fröcsöntő kellene és egy szerszámkészítő! Egymásba pattintható lácsszemet kellene tervezni, ami egyik irányba tud csuklani, a másikban pedig öntartő és a vezetékeknek van egy vájuja (nem árt ha a váju bezárható, vagy labirint zárású)!
Esetleg egy végtagot is (ami ugye egyben kezdőtag is)!  
A láncszemből akárhány m-ert össze lehetne pattintani és eladni!!! Olcsón!!

bmejdz9nu

Ezek az energialáncok...tök egyformák... le kell másolni... és kész...
A műanyagiparosnak jobban megéri füdőszoba akasztót csinálni? 5 Ft-ért? ... és küzdeni az 1 Ft-os kínai árral? Ennyit tudnak...  
Ha tudsz valakit aki meg tudja ezt HIGH-TECH dolgot csinálni beszálok a buliba... Tuti biznisz...

000000000

Ezt már én is akartam, de NINCS senki!!!

bmejdz9nu

Látod ilyen az egész magyar gazdaság nem veszik észre mi az a szegmens amiben megtalálnák a helyüket...
www.hobbyfröccsöntés.hu