Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

wm94bppdn

Csavarboltokban árulnak felülnézetben trapéz lemezanyát, amely C profilba való, belefér a profilba, majd amikor elkezded meghúzni elfordul, és keresztbe áll. Az M6-os kb 10 mm széles és  4 mm vastag, az M8-as kb 13 mm széles és 5 mm vastag. Horganyzott szokott lenni, rendesen néz ki.

000000000

Szia,

Be tudnál esetleg linkelni egyet? Nem tudom pontosan mire gondolsz, de jól hangzik.

Üdv

w0hgtwf3w

Milyen alu. profilhoz kell ?
A sima elfordulós (a legolcsóbb ) 72 Ft/db.
Nem sokat de tudok szerezni ha kell.

000000000

Szia, tudsz egy linket, ahonnan ezernyi aluprofil közül választhatunk, ami vásárolható min szálanként?

000000000

Szia.

Item profil, 8-as a horony. Ha nem találok mást kereslek. Köszi

Üdv

r5y7cufaj

Sziasztok!

Segítséget kérnék eszterga szegnyereg tevezésben. Hobbi célra kell, minél egyszerűbben. Sajnos az esztergámon nincs meg.
Van saját ötletem de ha tudtok egyszerűbbet annak örülnék.
Üdv!  

wm94bppdn

Akkor az én általam javasolt anya nagy, én még nem láttam M5-ösben, pedig annak kell 8 mm szélesnek lennie. De ezek csak igazi T-horonyba jók, nem ismerem a te profilodat, gyakran olyanok szoktak lenni, hogy a horonyanyának körszelet a keresztmetszete. Ahhoz nincs ötletem, gyárit kell venni.

kuv5p7226

Milyen az eszterga?

w0hgtwf3w

http://www.sapa-webshop.hu/hu/termekek/installacios-profilok/p:2/s:abc/o:asc" TARGET=_fnew> Sapa webáruház
Ezek a profilok kaphatók a Budapesti áruházban.
A többi profil értékesítési opciója csak a vevőt (gyártatót) illeti meg. Tehát ezeket a profilokat mi nem értékesíthetjük más személynek vagy cégnek.

000000000

Szia, köszönöm.
Ami "nyers", pl "J", és lemez, hogyan kaphatnám meg eloxált kivitelben?

000000000

Szia,

Lehet elbeszélünk egymás mellett.
Ilyen a profil: http://www.smt-montagetechnik.de/produkte/322.htm" TARGET=_fnew>link
Mi a pontos megnevezése?

Üdv

w0hgtwf3w

A honlapon a kapcsolatok között találod az illetékest. Vele mindent meg tudsz beszélni.

RogerCo

Sziasztok !
Van valakinek ötlete, hogyan tudnék "íves lineáris vezetéket" készíteni?
Amit meg szeretnék valósítani vele, egy tárgy felett, negyed körívben egy kamerát mozgatni, pozicionálni, egy db léptetőmotorral, valami kényszerhajtással, drótkötél, fogasszíj, bármi...
Amit nem tudok hogyan oldjam meg a 2db egyrormára ívelt bármit, amiből a vezeték lenne.
Ötletek?
Köszi.

Szalai György

Ha megengedhető pluszmínusz pár mm pontatlanság, akkor a vezetéknek két meghajlított acél hidraulikacső is lehet egy megoldás.
Áttételes motorral hajtott, hat feszített gumikerekes kocsival, amiből kettő hajtott kerék.

t62d6ha2b

Szia!
Vegyél egy sugárnyi (r) vasdarabot, egyik végére erősítsd fel a kamerát, a másik végét tengelyezd meg, és forgasd. Már kész is! [#wave]