Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

VViktor

000000000

Valami gond van ezzel a képpel, betettem a progiba és 150-es méretnél nagyon elmosódott. Mekkora az eredeti kép?
A színes kép nem gond.

VViktor

Az eredeti kép 2080x1544 es

000000000

Nemtudom, mi lehet a gond, nincs egy másik  képed?

000000000

DLaci ráégette a lányom fényképét a lemezre.Köszönöm Laci!

http://cnctar.hobbycnc.hu/Vbody/2010.01.17/linda.jpg" border=0>

HJózsi

000000000

Szerinted hasonlítanak egymásra?

HJózsi

:) kicsit ... mintha copy-paste lenne...  ;)  gratulálok!  

Én is játszottam ezzel a LightScribe feliratozással, jól is néz ki, de a reklámja alapján többet vártam tőle, elég halovány a végeredmény, miközben a rajzolat pontos és tónusos ...

0gbwyh99

Hát a lényege a dolognak az hogy miközben ráégeti a képet a lemezre azért ne égesse át , mert akkor az adat hordozó réteg is megsérül és odavesznek az adatok . [#wave]

43pbwjg8s

Ha halvány nyugodtan neki lehet menni mégegyszer!
Sokat javít rajta. Ez tapasztalat.

keri

Van program ami növeli a kontrasztot, gondolom többször átégeti. De sokat nem érdemes attól sem várni.

HJózsi

Engem igazán a reklámja csapott be, mert az nem volt halvány ... na persze az marketing, nem feltétlenül a valóság ... :)
A dupla égetést kipróbálom legközelebb, köszi az ötletet így aztán DVD írás 4 perc, felirat égetés 2 x 20 perc ... :DD

43pbwjg8s

Az a szép, hogy régebben ígérték, hogy firmware frissítéssel gyorsabbá teszik az égetést.
Úgy látom ebből nem lett semmi.

MoparMan

van másik technológia, a labelflash
ott kék a feliratozható felület és sokkal kontrasztosabb kép a végeredmény.
persze más lemez és meghajtó kell hozzá...
tehát labelflash != lightscribe

VViktor

Sziasztok. Vbodi ha adsz egy email címet akkor elküldöm eredetiben a képet az szép és jó  felbontású.