Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Egyértelmű!
Köszönöm!
MIndjárt megteszem.

43pbwjg8s

Helyettem igyál egy alkoholosat (ez innentől örökre a Te dolgod!!!)
Én iszok helyetted egy alkoholmenteset..
De hogy ne legyen offtopic:
A fene!!! Segítség béna vagyok! Letört a nyitófül a dobozon!!!!

ukcge40u

Béna!![#bohoc]
Köszönöm a "pozíciómat", igyekszem emberi keretek között megfelelni neki.[#worship]
Ha tudunk egyeztetni, akkor hazabénázok pár alkoholmentest neked jövő héten, vagy két ünnep közt. Annyi lesz a dolgod, hogy eljössz, és megiszod. :)[#vigyor2]

s5f8tmfv3

Lehet hogy túl szájbarágósan írtam?
Nem akartam hogy teljesen lámának tűnj mások szemében, bocsi!

000000000

Imhol a segítség:

G00 X0 Y20 G42
 G01 Z-10 F100
 G02 X0 Y-20 I0 J0
 G02 X0 Y20 I0 J0
 G01 Z10

EGÉSZSÉGEDRE ! [#finom]

ra8nsmk6w

Az én lézerceruzámhoz AAAA elem való napokat kerestem még végre találtam

ukcge40u

[#nevetes1][#nevetes2][#eljen]

ukcge40u

Az valami fogpiszkáló méret? Mekkora?

000000000

Szia Péter. Nincs itt semmi gond...
Halottál tőlem egy véleményt...
Szerintem nyissál magadnak egy robot homokozót, és akkor minden rendben van. Tataiék is, ahogyan írták Neked mást értenek picit roboton, mint Te. Én ha jól tudom, Te egy egyetemet végzett műszaki ember vagy.
Ez nagy felelősség is. Szerintem nem teheted meg, hogy akármit kérdezel....Akkor teheted meg, ha pl. pék lennél, és úgy vetődsz ide a CNC Fórumra. Akkor még sületlenségeket is lehet írni péklapát számra.:)
Én így gondolom... vannak az életben sajnos olyan minimális szakmai dolgok, amit ha nem tudok, én nem merem megkérdezni nagy nyilvánosság előtt. Te meg azt mondod, bármit lehet, akármilyen "gyerekes sületlenségről", dologról van szó.
Nem kell nekünk ebben egyetéreteni, de abban igen hogy egy műszaki témát valamilyen szintű komolysággal érdemes megközelíteni, ha már ilyesmivel foglalkozom, és a kérdés feltevésnek is van egy elvárható szintje. Ha azt mondjuk, hogy ez majdnem nulla, akkor a kedves anyósomat fogom legközelebb ideküldeni, írjon ő ide. Vele jobban jártok!:))Nagy lesz az egyetértés, fogjátok szeretni, imádni, amikor azt kérdezi esetleg majd: mi az hogy laposelem?:)))
Sok türelmes válasz fog kapni.:)

43pbwjg8s

Jajj!
Dehogyis!
Te ugy irtad ahogy azt kell. :)
Meg ne rettenj már tőlem! :)
Én egy nyuszi vagyok! :)

sasi

Ez az, erre gondoltam. Ma is gyártják, fél éve vettem, sugárzásmérőben használom.

ra8nsmk6w

A lézer egy viktorinox svájci bicskában van. Meg kéne keresnem. Emlékezetből átmérő 8mmX38mm

ukcge40u

Az nem egy nagydarab.
Egyébként kaptál levelet. :)

ra8nsmk6w