Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

VighLajos

Egyelőre ecsettel kenegetem rá a formalint. A fejszés verziót megpróbálom hanyagolni.
[#vigyor5]

Szalai György

A saját tapasztalatom, hogy sok hasznos szer egyike sem használ, mert a járatokban bennszorult levegővel a kártevő sokáig képes túlélni. Nagyon sokáig.
Talán ha a ruhásszekrény az irtószer alkalmazása előtt egy vákuumkamrában előkezelhető lett volna, akkor sikerülhetett volna megszüntetni az átok percegésüket.
A tisztítótűz segített. Rajtuk főtt a húsos káposzta bográcsban.
Elő feldolgozáskor derült ki, hogy bár a felszínen csak pár tűnyi lyuk volt látható, de a felszín alatti egy milliméteres rétegben szinte összefüggő volt a járatrendszer.
Elképesztő, hogyan milyen pontosan tudnak ezek tájékozódni még a hullámos felületű fában is.

b4nm7gjvr

Rossz ötlet! Mert ha beviszed a lakásba megfertőzheted vele a még ép dolgaidat... annyit nem ér meg a szék.... Én is így jártam nagyszüleimtől örököltem ápolgattam majd hajamat téptem...

b4nm7gjvr

Ilyenből volt 6db...én is zártam zsákba őket 1 hónapra, átitattam benzinnel, majd pácoltam és egy vékony lakréteggel is bevontam bevittem a lakásba és az asztal is szujos lett....Nem döglöttek ki a mocskok... azért én ha kapok szús cuccot, megy a tűzre a hegyen...

http://www.imgserv.com/images/2016/01/14/S2Bdft.jpg" border=0>

w0hgtwf3w

Lajos !
Az asztalosoknál ökölszabály.
Ha szú valahol megtelepszik akkor azonnal el kell tüzelni azt a fát, sőt a hozzá közel lévőket egy időre érdemes félrerakni és figyelni, mivel lehet hogy már azok is "megfertőződtek".
Van sok ilyen olyan legenda ami szerint ki lehet íratni, de utólag mindig tűz a vége.

Franczynak jár a hangszóró !
(Legfőképp a Danibának adott tanácsért :)))

VighLajos

A garázsban dolgozom rajta. Ott zömében csak fém van, az "asztalosműhelybe" nem vittem be. két hónapja a teraszon, letakarva áll, hátha segített a kis dögökön a -8 C hideg.
Holnap egy lakkbenzines kezelés következik.
"Szerencsére" hideg van a garázsban, így a formaldehid nem folyatja össze a taknyomat-nyálamat...
[#sir]

b4nm7gjvr

-8 fok a szujoknak annyi mint a ruszki lakásában télen...:) ha ismered a viccet....

000000000

én úgy tudom, hogy annál értékesebb egy bútor, minél több benne a szú.
direkt vannak módszerek, amivel szúsítják

meg minél többedik lajos korabeli

000000000

Ez így van!

Csak az nem mindegy, hogy puhafaszú, vagy keményfaszú.
Óriási a különbség használati értékben! :-))

guliver83

VighLajos

Az IHM mondta:
A férj mondja a feleségének:
- Azt olvastam, hogy a kemény f@..-tól hosszú távon méhrákot lehet kapni.
Mire a feleség:
- a puhától meg idegrohamot... De azonnal...

Azt hiszem, a "Segítség, béna vagyok" topic témájába ez is beletartozik.
[#taps][#nyes]

VighLajos

De ez az én korombeli, mint II. Vigh Lajos!
[#nevetes1]

VighLajos

igen, ismerem...
-50? Nincs kevesebb, mint -30!
- Ja, hogy odakinn? Az meglehet!
[#taps]

b4nm7gjvr

Valaki közülünk mondta: "a jókedv soha ne hagyjon el benneteket!"

s7manbs8

Kis párnát rá és cica kinti ülőhelynek tökéletes. :)