Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

VighLajos

RJancsi

Eseteleg villanyos fék?

izbeki

Valószínű termisztor a hővédelemnek.
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

PSoft

jsugc4fsx

Ha Kézzel  tudod forgatni a motort  akkor termisztor .

Révész Richárd

Hővédelem, úgynevezett "klixon" kapcsoló.

Révész Richárd

Hmmm...
Érdekes, régen agisysék klixont raktak bele.

PSoft

Mostanság is használják a klixont motortekercsek hőmérséklet figyelésére.
Ezért, akár még klixon is lehet.:)
Egy ellenállásméréssel, eldönthető a kérdés.

z2a2u8wf

Simán tudom kézzel forgatni a motort. persze mikor nincs áram alatt. még nem kötöttem be.

k0iuitfzy

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Megrendeltem a marómotort az ünnepek előtt és ma meg is kaptam, csak hiányzott belőle a meghajtó rész.
http://www.ebay.com/itm/400W-Spindle-Motor-12000RPM-W-600W-Brushless-DC-Motor-Driver-Engraver-Motor-/271966262434?hash=item3f5273d4a2:g:VeYAAOSw9N1V2uFS" TARGET=_fnew>Marómotor + driver
Írnék az eladónak, de nem találom az email címét. Utólag láttam, hogy sajnos a NEGATÍV-ok között már szerepel egy ilyen motor (rossz a driver hozzá, nem üzemel vele azt írták).
Hogy lehetne visszakérni a pénzt az ebay-en keresztül?
Esetleg tudja valaki mennyi lenne a visszapostázási költség? Illetve azt ki fizeti?

Minden segítség jól jönne.

Előre is köszönöm!

Lóri

LittleSV

Nekem 12e Ft-ot akart kérni a posta hogy EU-n kívülre küldjön egy hasonló méretű csomagot. A visszaküldést mindig a vevő állja.

Mindenképp írj az eladónak hogy gond van, hiányzik a meghajtó. Fényképet töltsd fel valahova, a linket tudod bemásolni a levélbe.

Pénzt visszakérni a paypaltól tudsz ebayen keresztül. A vásárlástól számított 45 napon belül kell egy case-t nyitnod: Ebay, resolution centre, I bought an item. / I received an item that does not match the seller's description.
De előtte informáld a kis sárgát. Nekem eddig mindig vagy visszafizették a termék árát vagy X%-át, vagy újraküldték a terméket.

k0iuitfzy

Köszi szépen!
Holnap írok neki mindenképpen!

Lóri

zozo

Csak annak van nyoma, ha a Resolution Center-be írsz. Help & Contact >Resolution Center
Ott akár választhatod a "I want to return an item and get a refund." menüt.
Ekkor köztelező az eladónak válaszolnia. De választhatod, hogy a termék nem a leírásnak megfelelő és kéred a hiánypótlást.  

Az eladónak innen tudsz írni:
My eBay> Summary  a termékednél more actions>contact seller. De ilyenkor csak ígérgetnek, mert ez nem ellenőrizhető levélváltás. Nem szabad bedőlni.  
Ha a csomag tényleg 1.5kg volt, akkor hivatkozhatsz, hogy a driverel többnek kellett volna  lennie.  

w0hgtwf3w

Nyáron volt egy reklamációm.
Telefon 4 nap után elromlott, írtam nekik az ebay-on keresztül.
Azonnal válaszoltak, volt képviseletük Németországba oda kellet visszaküldeni, az ő külön kérésük volt a DHL, csak a postázás ára 15000 Ft volt.
Megírtam nekik, igaz hogy kértek egy digitális másolatot a nyugtáról, de a telefon és a szállítási költséget is minden további nélkül visszautalták.
A lényeg minél hamarabb vedd fel velük a kapcsolatot és szerintem nem lesz gond.

k0iuitfzy