Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

b4nm7gjvr

Jó éjszakát mindenkinek!

000000000

VighLajos

Igen, az összes, neten fellelhető "megoldás" közül én is ezt látom járható útnak. Kifúvatás, fatapasszal betömés, stb nemigen kivitelezhetők. Az látszott a formalinos (formaldehid vizes oldata) kezeléskor, hogy a járatokba az sem szeret befolyni, a járatot nem akarja átnedvesíteni.
Csak valamilyen gázosítás lenne jó: nagy zsákba berakni, és gázzal feltölteni, lezárva hagyni amíg lehet.
Gázok, amik szóba jöhetnek: széndioxid, nitrogén, cián (HCN). No, az utolsó kiesik...
A szódástól megkérdezem, mekkora a legkisebb palack, amit tud szállítani. Amúgy a MESSER helyi lerakatát is ő vezeti.
...bénázok tovább...

[#nevetes1]

000000000

Lenne egy technikai kérdésem. Van egy 1KW-os motorom. Span hozott hozzá egy 4KW-os frekiváltót. Nem lesz gondja ha ezzel működtetem? Nem gond hogy ennyivel nagyobb a frekiváltó?

Szalai György

https://www.kaefer-der-welt.de/taphrorychus_bicolor.htm" TARGET=_fnew>Most én is majd leestem a székről, de létezik. . .
Azt hittem viccelsz. [#circling]

PSoft

Ha már széndioxid...

Biztos van otthon  rég nem használt szódás szifonod.
Applikáld rá a fejet a zsákra, azt...nyomjál bele pár patront.:))

PSoft

Hubasszus!

De randa egy féreg!
[#csodalk]

svejk

Nem, de azért az áramkorlátot állítsd be a motor áramának megfelelően.

w0hgtwf3w

Ha nagyobb az nem gond.
Fordítva már gázos.

VighLajos

Ez lesz a megoldás CO2 palack híján.

zozo

Vagy:
Kezdd el kopogtatni a fát, amikor kinéz a szú, hogy ki keresi, egy csipesszel leveszed :)

000000000

Köszönöm a válaszokat. Hétvégén neki is esek a bekötésnek.

000000000

Ez már tényleg berosszás! [#nyes][#taps]

000000000

Te vagy a legkiválóbb ötletgazda a Fórumon.
Nagyon bírlak érte![#eljen]

VighLajos