Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

b4nm7gjvr

Anno ült is rajta nem egyszer...és volt a hátulján 2 helyen megköthető párna azt meg még a mama varta...

Jól szétoffoltuk ezt a topikot csak a modi meg ne mérgelődjön'....:)

svejk

De állítólag legjobb a Bóbitás bükkfaszú.  :)

Egyszer a Drégely várához felmenő tanösvényen olvastunk róla,mit ne mondjak majd legurultunk a röhögéstől. :)

2f428kduf

A formaldehid, a folyadék, az a gáz és víz oldata. A formaldehid gáz melegítéssel szabadítható ki. Tehát a zacskóban akkor hatásos igazán, ha melegíted, a kenegetéssel csak felszínes hatást lehet elérni.

000000000

Régiség kereskedő barátomnál láttam a szúmentesítését: erős fólia zsákot csinál a tárgynak, beletesz acetonnal és rovarölő szerrel átitatott rongyot és levákumozza. Két nap múlva megszünteti a vákumot és egy hétig még a zsákot rajta tartja.

svejk

http://ezermester.hu/cikk-4839/Szuirtas_hatekonyan" TARGET=_fnew>Itt olyan egyszerűnek írják le a szúirtást.

RJancsi

Mivel a leggyakoribb szakma a CNC fórumon a rovarírtó műbútorasztalos (mindenki ért hozzá) :D, ezért rákerestem, hogy a rovargyűjtők mivel nyírják ki még gombostűzés előtt az ízeltlábúkat. A legtöbben a "ecetéter"-re eszküsznek. Lövésem sincs mi lehet az, de a 96%-os tisztaszesz (amit még ajánlanak) nehezen beszerezhető. Meg annak tudok jobb felhasználási módot is...

b4nm7gjvr

Mekkora baromság: Első lépésként biciklipumpával vagy kompresszorral kell kitakarítani a lyukakból a faport, amit a szú termelt a munkája során. Használhatunk porszívót is....

Az istenbarma azt nem írta le, hogy azt a járatot, hogy tisztítja ki aminek nincs felszíni bemenete? Nem csak abból áll hogy felül bemegy alul kijön jó lakottan.... jesszusom...

000000000

b4nm7gjvr

Másik nagy hülyeség: Harmadik lépésben, egy hónap múlva, folyékony fával kell kitölteni a lyukakat. Ez legegyszerűbben finom faforgácsból/faporból és faragasztó vagy lakk keverékéből készíthető.... aki asztalos tudja mir a baromság benne.... elmondom mert én is voltam 4 évig: Abba  apici átmérőben ami hosszú is ráadásul hogy nyomja tele a finom faforgácsból/faporból és faragasztó vagy lakk keverékéből készített anyagot? Az olyan sűrű mint a veszedelem... fa hibák tapaszolásra több rétegbe jó de olyan kicsi és hosszú vájatba tuti nem rakja bele, ha meg felhígítja akkor meg a bolti finomszemcsés sokkal jobb....

000000000

ki kell tágítani, Te! nem tudtad?

b4nm7gjvr

Nem szűzlányról van szó! :D
El is megyek egy üveget pisszentek, az asszonnyal...

w0hgtwf3w

Hát én még nagyon sokáig elolvasgatnám a szútalanítási hozzászólásokat :)))))))

000000000

Te, és mi van azokkal akik a fában belül születtek?? azok hova menjenek?

b4nm7gjvr

2 év múlva találkozunk ugyanitt ugyanekkor Lajos-bátyánkkal és elmondja a tutit... hogy hogyityegett neki! Én szurkolok neki, ha már nekem nem sikerült, neki a munkájának legyen gyümölcse...[#eljen]

b4nm7gjvr

"Szúirtás hatékonyan" c. cikket olyan írta, akinek hót fingja nincs, hogy él, dolgozik és hogy él a szú...

Na húzok, mert hat a sör és még belelendülök és repítenek a szegelőtűzőgép után...