Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Sz.József

Egy 3,7V-os Li-ion (feltöltve 4,2V) akku a bemeneten, a kimenet 5-28V-ig állítható.
A 2A-es terhelhetőséget még nem "feszegettem"...

Sz.József

"Ideiglenes" 12V-os segédtáp...

http://cnctar.hobbycnc.hu/Sz_Jozsef/segedtap%20k.jpg" border=0>

niu7vyvp0

Még annyi kérdésem így hirtelen hogy  a kártyán ha jól látom 1db Enable hely van, ilyenkor a 3db vezérlőnél közösíthetem és úgy beköthetem ebbe az egybe?

kisinas

Köszönöm az ötletet, de félreértés ne essék, nincsenek táp gondjaim, csak feltűnt a "zozo" által linkelt áramkör "univerzalitása", mindenféle szabályozó elem nélkül...
némi ellentmondást véltem felfedezni az Ube 1,5 -6V és Uki 5-16 V < = 24 V  valamint az 5/12 V kitétel között.
De ha így árusítják, biztosan így műkxik  
   [#nemtudom][#nemtudom]

Sz.József

Tudom, csak azért címeztem Neked, mert Te hiányoltad az állítási lehetőséget, amit belinkeltem azon meg van...
A többi beírás meg csak ötletadó volt..., nem csak Neked, másoknak is.  [#wave]

zozo

Természetesen, az enable+ -okat közösítsd és mehet bele.

000000000

Ilyet póstázhatnál pár darabot nekem :)
Step down már van,up még nincs...

Szirtimorc

Szia!

Honnan sikerült beszerezni?

Köszönöm!

zozo

A #27962 hsz-ben linkelte.

Sz.József

rmkeh8a83

Sziasztok szeretnék segítséget kapni egy Hunor 712-es Pnc vezérlővel kapcsolatosan. Van hozzá valami program ami megfelelő g-kodokká generálná a szerszámpályát és a gép megfelelően működne is tőle a cél az lenne hogy ne keljen kézzel írogatni a programot válaszokat köszönöm

Sz.József

Abból a meglévő 2db-ból mennyit küldjek el?   :)) [#wave]

Szirtimorc

Köszi, de engem #27964-ben látható érdekelne

Sz.József

Az ugyan az, csak én ráaplikáltam egy 18650-et meg egy feszmérőt, ami a kimenő feszt mutatja...
Nem egy gusztusos kivitel. Ez csak egy "hozom-viszem" segédtáp...

Szirtimorc

Már értem köszi, gyárinak néztem. :)