Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=320265754472&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=011" TARGET=_fnew>Ez is meglett :) A kanadai aztán 40USD +20 USD szállítsba belement...:)

http://i4.ebayimg.com/06/i/000/e4/6c/f030_1.JPG" border=0>

motion

Sziasztok!
Korábban már írtam, (#2705) hogy problémám van a DXF importálással.
A CorelDraw12-vel szoktam és szeretném a DXF file-okat készíteni, illetve a már kész alakzatokat formálni és méretezni.
A gondom pedig az hogy egy alakzaton a különböző ívek kapcsolódását vagyis a csomópontokat a Mach plusz információnak veszi, és az ívek megrajzolása után még ezeket a pontokat is "rárajzolja" ami egy érintés formájában nyilvánul meg az adott helyen.
Nem tudom eldönteni, hogy maga a DXF file nem lett megfelelően előkészítve a Mach-nak, vagy a Mach importnál csinálok valamit rosszul.

Varsányi Péter írta nemrég, hogy Ő is a Corelt használja. Péter! Nemrég küldtem neked egy videót, ha még megvan azon látszik, hogy mit próbálok most leírni.

Vagy ez alapból ilyen mindenkinél? És csak én vagyok itt nagyon....)?

Előre is köszönöm a segítsége(ke)t.
Motion

Szalai György

Ma vitt az utam keresztül Alsónémedin.
Van elektronikus armatúra. De 11W-ost nem tudott mutatni.

Amilyen az enyém: REX-BV5-8W T5 1332Ft+Áfa=1598Ft Sorolható bútorvilágító 34cm prizma burával és fénycsővel + kapcsolóval elektronikus előtét, hálózati és sorolós szerelt kábellel, műanyag ház, földelés nélkül.

A nagyobb méretű: REX-BV5-14W T5 2094Ft+Áfa=2513Ft Sorolható bútorvilágító 60cm prizma burával és fénycsővel + kapcsolóval elektronikus előtét, hálózati és sorolós szerelt kábellel, műanyag ház, földelés nélkül.

EL-ALARM Kft.
Alsónémedi Fő u. 51. és Bp III Kiscelli u. 70-72
Tel: 06 1 250 1456
E-Mail: el-alarm@el-alarm.hu

000000000

Segítséget kérnék.
Ti a cor. formátumot hogyan teszitek az ArtCam 8-nak megfelelő emészthető DFF formátúmúvá?
 Amit magam részéről csinálok,nagyon barkács...BMP formátumban mentem át,és hívom be ArtCAM-ba,ott vektorizálom.De ez nagyon macerás.

000000000

DFF=DXF  értelemszerűen,reggeli kávé előtt még nem látok...

rcnn85cxp

Ha érdekli Danibát, én Alsónémedin és Óbudán is rendszeresen megfordulok.

000000000

Urak,2721 es kérdésemre esetleg valaki tudna választ adni?Köszönettel:Yumi

D.Laci

A „cor.” formátum alatt a CorelDraw  .CDR fájlt érted? Ha igen akkor a következő oldalt olvasgasd át:
http://www.candcnc.com/DXFToolDetails.htm" TARGET=_fnew>http://www.candcnc.com/DXFToolDetails.htm

000000000

pa0n9mw

Urak
Meg  lehet oldani hogy a meglevő WIN ME mellé még legyen egy sima DOS parició is a gépen, és induláskor tudjak választani?
Hiába inditom F8-al ninsc olyan hogy csak parancssor.
Persze olyan módon hogy a meglevő WIN és minden egyébb megmaradjon megmarad.
köszi
végyé

000000000

Próbáld a win98 SE-t. Ott működik...
Nagyon korrekt a DOS módja.

000000000

Az XP, van annyira fejlett, hogy felismeri, hogy van már egy DOS partíció és felajánlja, hogy csinál magának egy másikat. Ha elfogadod, megmarad a DOS és lesz egy XP-s. persze, ez csak telepítéskor igaz.
A ME-t nem ismerem, de a lényeg, ugyan az lehet. Visszamenőleg, egyik oprendszer sem tudja, hogy mit is szerettünk volna…
Ilyenkor egy partíció manager és egy boot manager segít a dolgon.
Amit írsz, az a 98-ig volt igaz. Mármint, az F8 kérdése.

Azért írtam, ha ezután akarsz egy telepítést, akkor egyszerű a helyzet.
Ha, meg ragaszkodsz a mostani telepítéshez, akkor kell a pqmacic, vagy hasonló. Neki, van boot managerje is.
Sokra, lehet hogy nem mentél a hozzászólásommal.

Fontos lehet.
Mikor, először akartam Linuxot feltenni, elszúrtam, ezért se Linux, se Windows, se merevlemez. A partíció kérdést az NT, vel tudtam helyre tenni.
Azért írom, mert a partíciós dolgok, rázósak is tudnak lenni.

pa0n9mw

Köszi a segitséget
Találtam egy "hánykolódó" partition magic-et.
Ezzel már meg tudtam osztani a meglevő 1 szem pariciórt de.............
Még mindig nem jó a dolog mert ezt a WIN egy másik meghajtóként kezeli és akkor miért bootolna onnan.
Vagy csak nem tudom kezelni a partition magic-et
de hogy kerül a win hez egy olyan kis részlet ami induláskor felajálja hogy melyik induljon el.
Linuxnál ugye van pl. az a lilo nevezetű de ennél?

köszi
végyé

000000000

A PQmagiccal lehet bootmanagert is létre hozni. Ha ez sikerül, induláskor megkérdezi, hogy honnan akarsz rendszert betölteni.

Másik lehetőség, hogy van BIOS, amelyikben be lehet állítani, melyik elsődleges partíció legyen a „C”. Vagyis, melyikről induljon a pc.
Lehetne még fdiskkel kiválasztani az indító partíciót oly módon, hogy a másikat rejtetté teszed.
Régen volt rá szükségem, ezért részletesebben nem tudom leírni.

pa0n9mw

Üdv
Na ezt az első mondatodat szeretném megvalósitani.
Akkor tovább irkózom a PM el :)
Köszi
végyé