Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

6rk75uezn

Tuti 24V-os,Ebay-os linken irja is,mértem ellenállatot 124 Ohm.
Ez szerint kiszámolták nekem hogy egy 24Vos kis táp ami tud 0,2A-t az már elég,de nem.

Motoros

24V DC húzza be csak. AC-nem. Ellenőrizd a tápot.

6rk75uezn

Puff neki,DC-n nem mutat semmit,tehát AC a táp.
Erre van valami megoldás?

Motoros

van. 4 drb dióda graetzban...keress rá a neten.
http://www.vilaglex.hu/Fizika/Html/Egyenira.htm" TARGET=_fnew>itt van középtájon.

Motoros

elkót is tehetsz belé pl: 100 mikrofarad 50 volt. Polaritásra ügyelj.

6rk75uezn

Motoros

Ha elkó nélkül behúz stabilan akkor használd elkó nélkül, ugyanis elkóval saccra olyan 30 Volt lesz a kimenő feszültség. Tehát mérjél és dönts.

6rk75uezn

kuv5p7226

A cuccod fényképén rajta is van, hogy Ausgang 24V~ 18VA. Itt a ~ jel jelenti a váltóáramot, az Ausgang meg a kimenetet.

Amúgy a váltóvillanyod megvan? Az mérhető?

A mágneskapcsolón viszont nem látni a tekercs adatait.

6rk75uezn

Szétkaptam a kapcsolót,és bizon rajta van hog 24V DC,tehát egyenáram kell neki.

smalla

Elcserélném a 24v dcst 230v ACsre :), csak moller gyártmányúra, ha az neked megoldás.

6rk75uezn

Már hozatok diódát az egyenirányitáshoz,úgyhogy megoldódani látszódik a dolg,de ha mégsem lenne jó valami miatt akkor oké a csere.Hány A-os a Moller 220V esetén?

smalla

Nem tudom, majd holnap megnézem.

bznc93pf5

tudja-e valaki hogyan kell hugarocellt önteni?
tudom rosszul írtam mert nem tudom a pontos megnevezést, a lényeg az hogy van egy öntőformám és abba kellene valahogy olyan anyagot beletölteni mint amiből készülnek a gipszstukkó hungarocell utánzatok, remélem így már érthető, szóval tudja valaki ennek a technikáját és hogy milyen anyagból csinálják?

c2nsu773m

Révész Ricsit kérdezd!

De létezik még talán aminocel , annó vízzel keverve habosodott (szigetelésre használták) ,de ez nem olyan kemény mint a nikecel...