Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

kada

Már csak azt nem értem,hogy a multkor miért nem sikerült felraknom képet.Mindent ugyanúgy csináltam.

Jancso

Elnézést kérek mindenkitől, elírtam a plazmavágó tipusát. Jasic CUT70-es a jó!
Üdv Jancsó :-)

Jancso

Tisztelt Fórumtársak! A segítségeteket szeretném kérni. Plazmavágó gépet szeretnék modernizálni, azaz egy 1000x1000-es munkaterületű CNC vezérlésű gép építésében kérném a segítségeteket. Az alapgép amit szeretnénk automatizálni az egy JASIC CUT70-es. Előre is köszönöm a segítségeteket! Üdv Jancsó :-)

hyuekyh7a

Sajnos ez a típus,igaz mi 100A el próbálkoztunk de nagyon sok problémát okozott! Mindig lefagyasztotta a pc-ét .
A betápnál telepakoltuk szűrő kondikkal,meg ferritgyűrűkkel a pisztolykábelt behúztuk fém gégecsőbe. De alkalmanként azért gyujtáskor meg-meg állt a program.

pv6cdvuc7

Sziasztok. Segitségetek szeretném  kérni! A Dotg program leírásánál az Infranview pluginjébe lehet betölteni azt a megfelelő szűrőt, amivel olyan pontokká alakítja a képet.Na ez nekem nem sikerül. Van valami verzió ami nem engedi ezt?(nekem 4.32 van azt hiszem)Vagy van valami más program, vagy más címszó alatt futó ilyen effekt?
Köszönetel!

Jancso

Kedves Csaba! Akkor ezek szerint ne is próbálkozzak ezzel a típussal?! Üdv Jancsó :-)

6rk75uezn

Szia.Ez eladó vagy csak képfelrakást gyakorolsz?

000000000

Sziasztok! Ismeri valaki az alabbi vezerlot? http://www.geeetech.com/wiki/index.php/GT2560
Lenne par kerdesem.

Koszonom szepen!

Devecz Miklós

Nem ismerem, de ezek a vezérlők bekötésre azonosak.

Mi a kérdés?

000000000

A kerdesem az lenne hogy ezekkel megtudok hajtani 4 drb SanyoDenki 103H7823-1340 es 1.6 Amperes lepteto motort? Tovabba 24 volttal is belehet taplalni a vezerlot? Nem talaltam egyertelmu adatot erre vonatkozolag. Koszonom szepen elore is>

Devecz Miklós

A motorvezérlő alkalmas rá (2A-t tud)
A panel műszaki lapján szerepel, hogy 12-24V-al táplálható.
Az más kérdés, hogy a 24V-os motorokat meg tudod-e hajtani vele lépésvesztés nélkül.

d0b2zytp0

Üdv,
Segítséget kérnék, mert béna vagyok! :)
Kezdő vagyok gépépítésben, de szeretek/próbálok megoldani minden problémát magam, most azonban kifogytam az ötletekből.
Az a helyzet, hogy vettem egy használt, de jó állapotú IKO TU60 lineáris aktuátort. Orsó 12 mm köszörült, 5mm emelkedéssel, 310mm hasznos úttal.
Sajnos nem tudok rájönni, hogy miért van az, hogy véletlenszerűen megszorul a kocsi (szinte bármilyen sebesség tartományban és pozícióban).
Az orsó  ellenőrizve, az anya újragolyózva, a lineáris kocsi szintén ellenőrizve és felújítva. Külön külön mindkettő szépen jár, de összeszerelve bizonyos sebességnél nagyon rezonál és megszorul.
A fix és végoldali csapágyak elvileg jók, de azok nem voltak cserélve.
A tapasztalatom, hogy ha fellazítom a csapágyházat a szabad oldalon akkor javul a helyzet.
Ha lenne valakinek valami ötlete kérem jelezze, illetve ha valaki Kecskemét vagy hétvégén Hatvan környékén rá tudna nézni azt nagyra értékelném.
Köszönöm előre is.

000000000

Szívesen segítek, ha elhozod hatvanba.  

d0b2zytp0

Köszönöm előre is.  
Írok e-mailt.

000000000