Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

b4nm7gjvr

Dehogy maradsz béna... mint ahogy a vakasszony is megmondta meglátod, hogy jó vagy sem...Majd azért írd le mi hogyan volt...nehogy mi maradjunk bénák...:)

sasi

Plexi ragasztásához keresek használható és elérhető megoldást.

Hajdanán kloroformmal ragasztottam, mely tökéletes megoldás volt. Sajnos, ma már nem tudom beszerezni, ezért érdeklődöm.

Most van oldódás alatt nitro-hígítóba plexi, négy nap után még csak annyi történt, hogy a plexi az üveg alján sűrű (átlátszó) masszaként össze ált. Lesz ebből használható ragasztó, van valakinek tapasztalata erről?

Tudom, lehet kapni drága ragasztókat, de mivel még azt sem tudom mikor, és miért fogok plexit ragasztani, valami barkácsbarát megoldást keresek...

Még egy kérdés: az UV sugárzás okozta mikro repedések eltüntetésére régen alkalmas volt a kloroform, ma ezt mivel teszik?

xg2w6ib9x

Akik a neten hirdetnek azok nem adják el csak külön engedélyre, vagy mi a probléma, amiért nem sikerül beszerezni ?
Hirdetnek kloroformot kis kiszerelésben is.
Itt van pl. egy http://szkarabeusz.shoprenter.hu/index.php?route=product/list&keyword=kloroform&description=0" TARGET=_fnew>link
de szerintem több más forgalmazónál is beszerezhető.

smalla

nekem van egy fél deci, s mivel nem tudom mikor fogok plexit ragasztani legközelebb, fel tudom ajánlani a felét :) pár négyzetméterre biztos elég., mert olyan mint a víz és úgy is terjed a plexiben.

u3xrz0cut

Próbáld meg felfúrni a 3 furatot és görgőslánc görgőjét belesajtolni perselynek...csak 1 ötlet..

xg2w6ib9x

Bp. XI.ker Fehérvári út 144 sz. alatt van egy finom vegyszer boltjuk. Most beszéltem velük, 1 literes kiszerelésben lehet náluk kapni és nem kérnek semmilyen vegyszer engedélyt.
(Persze a címed azért kell, mert ha mondjuk nőket kábítasz a kloroformmal az utcán, akkor megkeresnek [#nyes])
A literes kiszerelés a web oldaluk szerint 2413 Ft.
Bővebb info: 1-206-7014

pvmyc6p5

Köszönettel elfogadom a felajánlást,írok mailt hamarosan !
[#worship]

000000000

Szia kaphato fényre polimerizálòdó metilmetakrilat tubusban. Küld egy e.mailt

sasi

Korábban gyógyszertárban szereztem be a kloroformot. Harminc-negyven évvel ezelőtt elég volt egy ismerős gyógyszerész, majd a vállalkozás nevében kiállított megrendelőt kértek, de ma már ANTSZ engedélyt is szeretnének látni.

Az előzmények miatt eszembe sem jutott szétnézni a neten...

Köszönöm a segítségedet, így már csak rendelés kérdése!
[#wave]

sasi

Köszönöm a felajánlást, de mivel csak teoretikus a mostani érdeklődésem, nem élek a lehetőséggel.[#worship]

Te makettezéshez használod a kloroformot?

6rk75uezn

Szia.Jó ötlet de már vettem kettőt.

6rk75uezn

Sajna az egyik tokmány nem lett jó,17.8 körül mértem a kúp nagyobb részét,igy ez B18 as pedig csak 13mm ig fog. [#gonosz3] ez igy nem lesz jó a B16 ra max ha elvágnék a tengelyvégből,de hogy mennyit kellene.

smalla

Szia, ahogy gondolod, de ez nem kloroform, hanem valami speciális plexi ragasztó. És plexi lapok ragasztására használtam, nem modellezésre. Egy kb 0,2mm es tűvel juttattam oda, ahova kell, úgyhogy biztos jó modellezésre is.

6rk75uezn

Nem lehet feltenni a B18 as tokmányt,tokmányon mérve kb a kúp felénél 16mm,szóval eladó egy a szép új B18 as tokmány kulcsal 1200ft-ér.

4ybj8h3c8

A vegyszerboltban az egyetlen amit kérnek a kloroformért, az a ropogós, friss bankó. Legalábbis két hete még így volt. Egyedül a csomagolásra hisztisek, 1 liternél kisebbet nem adnak.