Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

Ez 29-i volt nem 24-25-i.
Persze ezzel együtt nagyon klassz Béni gyűjteménye. Én is lementettem gyorsan.
Egy csomó hasznos dolog van benne, még az is lehet, hogy Árpi bá is megtalálja, amit keres.

Kristály Árpád

Köszönöm Miklós!
Sajnos nem...
24-25.-én volt, mert kedd reggel néztem meg  csak közben ki lett törölve az előzmények s nem lett lementve a link...

Szalai György

Akkor egy Hobby célra házilag épített bélpumpa tartósabb lehet, ha vastagabb csővel és alacsonyabb fordulatszámmal üzemel?
(Egységnyi szállításkor kevesebbszer préselik végig a csövet a görgők.)

92jmw9ht4

Hali! Egy rövid kérdéssel fordulnék hozzátok: trapézmenetes orsó vagy golyósorsó??
A gépet fa megmunkálására építem, 1000*600*250 fizikai méretekkel 50*50 aluprofíl a magja.Lineáris vezetéknek a TBR 20-at használok.

8nyxwdmzs

Szia

Én a golyósorsót ajánlom, mert gyorsabb és jobb.
20x10mm es lenne jó, persze ha a léptetők erőssek.

A trapézorsóval fél nap lenne az 1m megtétele. :)

Szalai György

https://youtu.be/0hzFjpTwv6w" TARGET=_fnew>És még a görgő átmérője sem lehet mellékes.

000000000

Muvesehez terveztem perisztaltikust. Vér/víz. Kaphato erre a  celra kifejlesztett vastagfalu sziliko  cső. A pvc semmi perc alatt kirepedt. Azt olaj kentartalom vizsgalathoz terveztem.

a bél tetszik :)

PSoft

Szia Szabolcs!

Van egy ilyen http://www.customprogolf.co.uk/powakaddy-motor-for-freeway-or-classiclegend-9591-p.asp" TARGET=_fnew>Powakaddy motorom hajtómű nélkül.
Annyi a különbség,hogy kicsit kisebb teljesítményű.
12V 14A 3500RPM
Ha kell,a tied tartalék motornak.
Az ára...postaköltség,vagy eljössz érte.:)

Szalai György

http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/60092075616/Hemodialysis_blood_line_set_for_Fresenius_dialysis.jpg" TARGET=_fnew>A dialízis szerelék artériás szakaszába gyárilag bele van építve a pumpába illeszkedő szilikon cső szakasz.

000000000

Jojo. Ok. Ez kollektiv muvese allomas volt!
Ez volt/lettvolna az elso maganvallalkozasom. Fekudtek 8an sorban. Keringtettem a sooldatot... akinek jobb volt az elejen....  nem fazott... hosszú...

Kesobb bejott az egyeni... Gambro stb...

000000000

Mindenkinek  volt egy " bélszicattyuja" -tetszik A definicio- a feligatereszto muvese egyseget vették valahonnan...

000000000

Gyarilag nem volt semmi beepitve sehova. En biztositottam a mugyantas ioncserelt vizet a fiziologias sooldathoz... a vérét mindenki hozta...

000000000

Az hogy most  nekem kevesebb vesém és eggyel kevesebb lépem van, az  nem innovacios muvelet része,  csak simán VAD MOTOROS voltam és Fejre     álltam... !!!

b4nm7gjvr

Nem semmi vagy!  

#2616-től kezdődően, kérlek kevesebb ércelődést a művesekezelésről!

"a vérét mindenki hozta..." Baxki te nem vagy százas! Esküszöm!  

Ne haragudjál de engem érint egy kicsit a  művesekezelés ezért is baszta fel hangulatomat a laza írásod ezen témában, pedig nem vagyok puhapöcs és szeretem a viccet de nem az ilyent!

000000000

...mindenesetre ... nehany megyeben az altalam kifejlesztett GC Integratorral mérik a véralkoholt... vagyis hogy a  biciklis iszik-e eleget hogy elég bâtor legyen :)