Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

4u88hx8j6

Össze kötöttem a motor vezetékeit és tényleg nehezebb tekerni a motortengelyét de egy ponton könnyebb.
Köszönöm a segítséget Keri Danibá

keri

Nem lehet hogy a csapágy szorul?

000000000

Sziasztok, jártam úgy, hogy az állórész súrolta a forgórészt (vagy fordítva) feltehetően megütődött (leesett)... vagy tárcsaszereléskor...

6rk75uezn

matricás,ne haragudj meg de te most szórakozol velem??Irtál hogy megveszed a Pc-t számitógépet,irtam rá,semmi válasz,irtam mailt,semmi válasz,irtam hogy "irtam levelet" semmi válasz!!
Legalább annyit irnál hallod hogy nem érdekel vagy valami!!!![#ejnye1][#confused]

000000000

Szia, kuldd. Ez most telo. Megprobalok delelott emilt... bocs

6rk75uezn

Okés,megjött,már azt hittem hogy ...! [#taps][#worship]

jani300

Szia Lacika ! Közben rákerestem azért a fúrófej kúpokra , és az indexen már kb 5 éve alaposan kitárgyalták a B16 - B18 kúpokat .

6rk75uezn

Szia.Időt/dátumot tudsz mondani az indexen?

jani300

6rk75uezn

6rk75uezn

Átolvastam a másik fórumon a tokmányos részt,hát sokra nem mentem vele,kérdésemre nem igazán kaptam választ,na de mindegy,holnap holnap után megjön a két új tokmány és kiderül hogy felmegy-e a fúróm B16-os tengelyvégre.

jani300

A kisebbik szerintem jó lesz .
A nagyobb gyanús hogy B18 as .

Vetesi75

A tengely kúp nagy átmérője 16,0mm , a kúpos furaté kb. 15,7mm. A kúpos furatnak kívülről van élletőrése , meg a tolómérőt is be kell akasztani a sarkába, ezért 15,45mm B16-nak kb. megfelel.
A B18 kisebbik átmérője 16,2mm.

6rk75uezn

Köszi,remélem mind kettő.

6rk75uezn

Köszi neked is,a 15,45 ös biztosan jó lesz de hogy a nagyobb tokmánynál a 17mm az egyálltalán annyi lesz e,mert eladó szerint annyi,és hogy jó lesz-e az ma elvileg kiderül.Még egy rosszos tokmányt se egyszerű venni egy asztali fúróra!Persze vásárláskor kikötésem volt hogy semmi képp sem valami kinai legyen és természetesen új legyen kulcsal együtt!Mindkettő magyar,az egyik Danúvia,most is van egy ilyen régi jó magyar tokmányom 2-16mm-ig fog és B18-as,meg vagyok elégedve vele!A fúrómon meg természetesen az eredeti kinai van,fogja még a fúróhegyet de a 3db furat a koszorú melett már igen csak ovális a sok kulcsal húzogatástól (mert ugye jó anyagból van).