Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

köszönöm, kiindulásnak nagy segítség

ywrxkjjky

support2.microsoft.com/kb/839013/hu

igy csináltam,mikor kész local are connection t ir  ,de nem talál ip t,mást nem taltam

etc77f5nr

Ezzel semmire nem mész. Ha nem csinálod amit javasolnak akkor ne várd, hogy kapj IP-t, mert nem lesz mire IP-t kapj. Tudd meg a hálókártya típusát, én küldök neked drivert hozzá. Az ICjén lévő feliratok is jók nekem abból lehet tudni. De elvielg rá van írva a hálókártyára.

ywrxkjjky

Amit irtam microsoft loopback adapter a network adapters ben van!

ywrxkjjky

ok mindjárt szétkapom!

ywrxkjjky

Nincs külön kártya ,gondolom alaplapi!?

etc77f5nr

Hát ezt én innen nem láthatom. Ha az alaplapon van akkor alaplapi, akkor a legkönyebb a dolgod. Alap honlapján a típus alapján megtalálod a drivert.

ywrxkjjky

Még egy kérdésem lenne : lan kábellal összetudom,hozni a két gépet,hogy átvigyem a drivert?

ywrxkjjky

000000000

RS232-vel is megoldható a file átvitel egy nullmodem kábellel és Norton Commanderel.  
Az egyik gépen a NC-n a file átvitelt Slave a másik PC-n pedig master-ben kell indítani.
De a többi részletre már nem emlékszem, nagyon rég csináltam ilyet.  

etc77f5nr

Szerintem ne bonyolíts magadnak a dolgokat. Pendrive... Amíg nincs telepítve hálókártya, hogy akarsz egy lant összehozni ?:) Az rs232 pedig egy kicsit macerásabb mint egy lant összehozni. Pendrive.

000000000

Ha ennyire reménytelen a helyzet akkor fogj egy HDD-t és azt használd adathordózónak.  
Vagy szedd ki a driver hiányos gépből a HDD-t és így másold rá a dolgokat.  
Még szerelgetéssel is gyorsabb lesz mint RS232-es átvitellel.  

ywrxkjjky

mostmár aztán tényleg ......
az alaplap tipusát hol kell megnézni?

ywrxkjjky