Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ywrxkjjky

Nincs meg a driver cd hozzá!hogy?

etc77f5nr

Tudni kell a hálókártya típusát, majd netről letölteni. A legegyszerűbben úgy tudod meg, hogy szétszeded és megnézed mi van a hálókártyára írva. Ha alaplapi, akkor az alaplap honlapjáról kell letölteni. Ha nincs írva semmi a hálókártyára, akkor a rajta lévő fekete IC-ből lehet kideríteni.

etc77f5nr

A másik út: Aida32 amivel megtudod nézni a hálókártya típusát jobb esetben.

ywrxkjjky

Máskor is tettem már fel az xp t és sosem volt ilyennel gond

etc77f5nr

Eszközkezelőben látod a hálókártyát telepítve? Ha nem akkor sárga felkiáltó jellel kell lenni, próbáld újratelepíteni. Ha ismeretlen eszköz, akkor csak a saját driverével lehet telepíteni. Xp és XP között is van különbség, lehet, hogy abban a releaseben nincs benne a hálókártya driver.

Rabb Ferenc

Általában egyélű 4 vagy 6 mm-es marót használok 20 ezer körüli fordulattal. A fogásmélység kb maróátmérőnyi, az előtolás 2000mm/perc.

Valószínű, hogy lehetne kicsit szaporábban is, de az acélvázas gépem akkor már nagyon "zizeg"

etc77f5nr

Bár ha alapból sárga felkiáltó jellel van és Ethernet-vezérlő a neve akkor az xp nem fogja feltelepíteni. Ha ismeretlen eszközök vannak akkor pláne :)

ywrxkjjky

Hol van az eszközkezelő?Angol az xp

000000000

Én is gondolkodok egy kínai felületű Windows beszerzésén.
Ha már kínai, akkor legyen eredeti kínai. [#nevetes1]

ywrxkjjky

network adapters ben microsoft loopback adapter engedélyeztem de nem talál ip cimet

ywrxkjjky

nem talál ip cimet és egy sárga felkiáltójel van a monitorok mellet,ikonba

hostya

Egy percig se gondolkodj rajta...
Szerezd be, és használd..! [#nevetes1][#zavart2]

000000000

Azért még várok vele pár napot.

etc77f5nr

My computer--> jobb gomb properties-->Hardware

etc77f5nr

Neked local area connection kell. Amit írtál az nem a hálókártya. Ha telepítve lenne, akkor osztana a router DHCP-n keresztül ip-t.