Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Hazudtak?
Ne legyetek már ennyire nevetségesek!
Átvertétek önmagatokat.
Nem tűnt fel, hogy a vezér szittya nem szittya?
Ki hiszi ezt el?

Nem kellet volna rászokni az anyagra, nem lettetek volna függők.

000000000

Az is megérne egy misét, hogy kik a szittyák. Mert ha tudnátok, mindjárt nem is akarnátok azok lenni.

Engem az súlyt le a legjobban, hogy éppen az értelmiséget lehetett a legjobban palira venni.
Vagyis, vették palira önmagukat.

PSoft

Dzsepetto Mester...

Ő is csak egy halandó...mint ahogy mi is vagyunk.
Mindenki "vezethető" még ha Ő maga nem úgy gondolja...akkor is.:((
[#wave]

000000000

"Mindenki "vezethető" "

Nyugtatgatja magát az akaratgyenge, szolgalelkű. [#nevetes1]

000000000

Késő van.
nem szakmázunk én értem.
de ez a nemes anyag (az MDF) megfeszítve vár és vár, hogy méltóképp megmunkájam

PSoft

Én már vacsoráztam...üres a tányér!

000000000

Az én szememben ilyen a troll.
Belefingik a helység levegőjébe, utána elsunnyog.

000000000

na én kussolok, de várok

000000000

000000000

bénákkal csevegnék, nagyágyúk kíméljenek

Rabb Ferenc

Kicsi az esély rá nálam pl nulla volt :( Egy eleve szinte fűrészporból és némi ragacsból sajtolt porózus anyagtól ne nagyon várd el, hogy ne "szőrösödjön" megmunkáláskor. De az új, borotvaéles DATRON szerszám azért hasznos lehet...

Lehet kapni felület tömítő alapozót hozzá. Ez az első réteg (vagy sima alapozó festék) A teljes száradás után 240-es papírral finoman átcsiszolod, majd portalanítás után jöhet a második réteg.  

Igénytől függően ez már lehet a végleges, vagy újabb sika-mika és aztán a fedőréteg vagy lakkozás.

000000000

kb én is erre gondoltam, mármint hogy a durva marás után kitisztitom és beitatom vmi löttyel utána mégegyszer leszedek 2 tizedet

tegnap sikertelenül próbáltam Sasi mesterrel kommunikálni még az élszám és élszög tekintetében ha lenne valami tanácsod

ywrxkjjky

Sziasztok!
Már megint bajban vagyok a számitógépemmel,most nincs netem,Win 7 volt a gépen tettem rá xp t csak most meg nincs net,routerből megy a gépbe a lan kábe,hiába csatlakoztatom nem jelenik meg semmi???Segitsen valaki!

etc77f5nr

Telepítsd a hálókártyát. Win7 magától telepíti, xp-ben nincs benne a driver.