Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

0bn8uxmw

Még gyorsan ezt találtam neked, így már van választék:
http://itcafe.hu/tema/univerzalis_pendrive_driver_win98_ala/hsz_45-45.html" TARGET=_fnew>Univerzális pendrive driver win98 alá

Arany János

Köszönöm!
Már nézegettem, és sikeresen összekuszáltam a gépet.
De újra nekifutok, ha nincs más megoldás! :))

hostya

Én meg azt nem értem a leírásod alapján, hogy most akkor, látja v. nem látja..  

Én anno biztosan használtam W98-al pendrivot. (128Mb) :)) Úgy emlékszem adtak a W98-as géphez egy flopit amivel lehetett telepíteni a pendrivot.

Ha a Win98 látja a pendrivot mint meghajtót, (pl. E:\) csak a tartalmához nem enged hozzáférni, akkor le kell formázni újra a pendrivot FAT-32 formátumra.
Valószínű hogy NTFS- ben van formázva, amit a W98 még nem ismer, de az XP igen.
A W98-as gépen próbáld leformázni:
1. Sajátgép-> Jobb click a pendrive meghajtójára és Formázás.

2.Ha a sima formázás esetleg nem sikerülne (sajátgép megnyit/utána a meghajtón jobb gomb/formázás), akkor Sajátgép jobb gomb/Kezelés/Lemezkezelés...és itt a pendrive jelén jobb gomb/formázás.

ANTAL GÁBOR

Személyesen ismerem Pált . Biztos van valami nézet eltérésetek ami most itt csapódik le. Velem minden alkalommal segítőkészen viselkedett.

PSoft

Én is használtam Win98 alatt 64 meg 128Mb-os pendrive-t.

A FAT-32 re formázáshoz,nem is kell,hogy elérhető W98-as gép legyen,megy az XP alól is.

Arany János

Szia hostya!
Azt hiszem jól fogalmaztam a #25198-ban, csak túl gyorsan olvastál. :))

Arany János

A #25201-es Andrásnak szólt.

Arany János

Affeneegyemegakikitaláltaagépelést!!!
A ྞ telepítőjéről írtam! :)))

Arany János

Az nusb33 segített!
Cserébe átírta a Start menümet angolra.
Ezt hol lehet visszacsinálni?

0bn8uxmw

Valamit valamiért [#vigyor3].
Sajna erre nem tudok mit mondani, gondolom eléggé meghekkeli a rendszert, hogy működjön az pendrive és valami DLL-t is átírt angolra. Tudni kellene pontosan mi lett angol és az alapján rávetődni és googlizni mit kell visszamásolni az eredeti telepítőből.

Arany János

Csak a felnyíló Start menu:Programs
                           Favorites
                           Documents
                           stb.
A tartalom maradt!
Most tűnt fel a menü bal szélén a felirat: Windows98.
SE sehol!

0bn8uxmw

Akkor a start futtatásba (Run) írd be "sfc" majd futtasd hátha talál valamit és vissza tudod állítani a telepítő lemezről.

000000000

MDF anyagot szeretnék "szőrösödés" nélkül marni.
Mi a titka?
elsősorban a marószár fajtája amire kiváncsi lennék, a sebességet előtolást kikisérlrtezem

sasi

Ha jól értem, nem csak nekünk hazudtak reggel, éjjel meg este, hanem szegény Dzsepetto mestert is félrevezették a hazugságra születettek...
[#circling]

000000000