Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok.  Tud e valaki infot adni,??  Olyasmit keresek mint a lunearis acturator.. Valahogy igy... A lenyeg, hogy egy kb fel kg os lemezt kellene mozgasson, le-fel... 2 db  5- 12v on. A csavarorsos megoldas nem jo! Mar ami burkolat nelkuli.  A teljes hossz kb 10-12cm,,munka hossz kb 3-5cm...otlet?

000000000

Ha itt nem találsz,nézz köröl az IGUSnál.

sunraw

Ilyesmi?  
https://lh6.googleusercontent.com/-l0Bsjn8kYJA/U2HxdRabK4I/AAAAAAAAFwk/N3eF8TfPfuY/s640/DSCF7857.JPG" border=0>

https://lh6.googleusercontent.com/-gUulCX9jEwg/U2Hxc7zNWnI/AAAAAAAAFwk/lzLd45rNHDM/s640/DSCF7858.JPG" border=0>

Van hozzá a léptető helyett, hajtóműves DC maxxon motor.

000000000

Egesz kicsi kellene.. 12cm hosszu, kb 1cm atmeroju...

000000000

ygzhw8kag

Sziasztok  
Fotóról szeretnék "3D" s képet marni-gravírozni.
Eddig a foto v carve progit használtam de a kíván részletesség eléréséhez kb 5-6 óra alatt készít el a gép egy 100x140 es képet. Van e ötletetetek hogy an tudnám ezt kb 1-1.5 órása csokkenteni? Esetleg más progi.
20 fokos gravirtűt használok , a felbontás 10% ra van állítva.

torrente

Sziasztok,  
Van egy DQ860MA driverem és hozzá való leválasztókártyám (+táp+motor) ami most érkezett meg, minden szuper csak semmilyen szoftver vagy info nincs hozzá:( Mach3-ban milyen beállításokat eszközöljek a "ports and pin" menűben? Köszönöm..

RJancsi

Szia! Ha az eBay-en rendelted, minden esélyed megvan rá, hogy a LPT (leválasztó) kártyával nem fog tökéletesen működni. Én is szívtam vele jó sokat, mire egy fórumtárs kiderítette, a LPT kártya nem a driverhez szükséges TTL jelszinteket adja ki, emiatt hol a DIR, hol a STEP jelekkel nem tud mit kezdeni a motormeghajtó. Látszólag minden OK, de a motorok vagy lépést vesztettek, vagy indokolatlanul irányt váltottak. A megoldás a "gyári" breakout board (leválasztó kártya) kicserélése volt. A Mach3-hoz nekem ennyi elég volt: http://www.sasovits.hu/cnc/Mach3/5fejezet.htm

se6a9e636

Sziasztok.A mach3-ban van a LazyCam progi ami g-kódot készít az anyag megmunkálásárólAz a kérdésem,hogy van egy 25mm-es MDF lapom de szeretném körbe marni teljes vastagságában hogyan tudom meg adni a"Z"tengely mennyit haladjon lefelé vagyis hol kell beállítani hogy ki fúrja meg körbe marja?

svejk

Pneumatikus kapcsolások tervezésében jártas fórumtársat keresek egy aránylag egyszerű feladat megoldásához.

robokacsa

jártas nem vagyok nagyon, de napi szinten foglalkozom vele, ha gondolod pár okosságot tudok küldeni, csak be kellene scannelnem. ha gondolod írd le vagy rajzold le, és megmondom tudok é segíteni.

hostya

Ha tervezni/rajzolni kell, akkor szívesen segítek.
Írd meg hogy mi a feladat, vagy 20 399 6297.

9hpa53xy

Dell XPi 90D notebook adapter lábkiosztásról információt tud valaki adni?

9hpa53xy

se6a9e636

Sziasztok szeretnék kérni töletek egy dolgot.szeretném ki marni ezt a motor tartót,de mach3 ban.Van ez a bizonyos LazyCam amivel nem boldogulok.