Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

50 000 csak, hogy megnézik, az eredmény nem garantált (ez kb. 4 éve volt a cégemnél)

Sz.József

Jó látom? Ez zsebbe nyúlós megoldás?

jani300

Nagyobb központfúróval ?  
Vagy a régi központfuratot felhegeszteni ,akár picit hosszabbra is .

Sz.József

A külső USB-s ház nem felel meg erre?

keri

Nem értem mit akartok szegénnyel variálni?

Rá kell dugni egy működő gépre, és Easy Receovery Pro val vagy valami hasonló adatvisszanyerővel ha van rajta ép adat, vagy töredék vissza lehet hozni.

Nem nagy dolog, csak ne írja felül semmivel.

Ha formázni akarja az jó jel, csak nem kell neki engedni.

000000000

De igen, ha van.
Ha nincs, akkor az drágább lenne.

000000000

Ha van gép, amin van szabad bemenet, akkor ez is jó.
Nálam ilyen nem volt, mivel notebookok voltak csak működőképesek, ezért kellett ez.
Kölcsönkértem a kütyüt, és lerántottam róla simán a fájlokat.

0bn8uxmw

Szerez egy ilyen átalakítót ha lehet, de ha nincs az sem baj.

Ha nem teljesen elketronika halott:
Fogd meg a vinyót rakd be egy zacskóba nyomd ki a levegőt belőlle rakd be a fagyasztóba 2-3 órára utánna próbáld meg lementeni az adatokat nállam 10-ből 8 alkalommal még szokott segíteni, egy adatmentést jó esélyel kibírnak még így a vinyók.  
Ha továbbra sem látja a particiókat a vinyón az oprendszer akkor javítóprogramokkal lehet próbálkozni tovább.

0bn8uxmw

Amit Keri írt progit [#eljen]. Easy Receovery Pro tökéletes erre a célra.

hk2gtkhm7

A felhegesztés necces, beedződhet az anyag. Én azt szoktam csinálni ha rossz a központ, hogy felfúrom, majd beleütök egy stiftet (akár zsugor kötéssel), felsíkolom és beleteszem az új központot.

0bn8uxmw

Még egy dolog, mielőtt bármit csinálnál HDD sentinel-el nézd meg, hogy pontosan milyen állapotban van a vinyó!

jani300

Amivel eddig találkoztam ,villanymotor tengellyel ,mind puha anyag volt ,sima rutilos pálcával hegeszthető .Ha nem is sokat de több tíz darabot hegesztettem különböző okokból . Reteszhorony kiverődés ,laza illesztés miatt elfogy a tengely ,stb .A zsugor illesztésű betétezés se rossz ötlet . Az egyébként is görbe tengelyen már sokat nem ront a hegesztés .

Sz.József

Ettől a megoldástól "kiráz a hideg"...  :)
De köszi...

Sz.József

Megpróbálom előkeríteni ezt az ERP-t...

Sz.József

Igen, van.
A leírásban jeleztem, de nem látom a könyvtárakat... :(