Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

r2u4n063m

Ez reklámnak tűnik, azt pedig remekül ki lehet szűrni. Nekem chrome-on az Adblock plus van fent, itt eléred: http://adblockplus.org/hu/chrome" TARGET=_fnew>Adblock

xfg6v697j

Kis trükkel lefordítottam angolra,és az angolbankapott több különböző megfelelőét magyarra.
Az eredmények.
Tűzött,kontyos,rojtos.

TROMF22

A műszaki szótár szerint:
-Üreges test, hüvely, cső
-Persely, ágytok, csapágybetét,
-Kapcsolóhüvely
És öszetételekkel még egy csomó minden, szakmák szerint.
Választhatsz....

ebalint

Inkább :

die Büchse {Pl. Büchsen}     

persely         

szelence    

konzerv

puska  

3m9kaxws5

Üdv! Én is felraktam a Adblock progit szuperül mükszik Még a youtubrol is kiszüri a reklámokat!
Köszi! [#worship]

w0hgtwf3w

Nekem egy crx. filet tölt le. De nem tudom telepíteni.
Hogyan kell ??

3m9kaxws5

Hát én ráklikkeltem a linkre ott a installálás a chrome alá és autómatikusan települt.

3m9kaxws5

És azóta nincs sehol reklám![#taps]

w0hgtwf3w

Aha akkor chrome alatt csináltad.
Így má nekem is fasza.
[#worship]

000000000

Sziasztok,

Nem cnc de hátha...

KB 1,5 évet állt az autóm, garázsban és most beragadt az összes fék ahogy kell. A dob fék még ok, gondolom egy kis kocogtatástól talán elenged, de a tárcsaféknél hogy kell eljárni? gondolom ott nem nagyon lehet kalapálni.... Létezik esetleg erre valami spary vagy ilyesmi?

Előre is köszi és Boldog Új Évet

000000000

Biztosra szerintem csak a részleges szétszerelés segít rajta.Ha a porvédő gumi sérült  a dugattyúnál akkor valószínű rozsda illetve az alu ház szulfátosodása miatt beállt.Megpróbálhatod a betétek kiszedése után féktisztítóval befújni a dugattyút majd nyomni a féket párszor de visszatenni a fékbetét vasának megfelelőt vagy egy kopottat,utána a dugattyút visszanyomni pl.franciakulcs vagy ami befér.Ha közlekedni is akarsz vele vidd el szakemberhez mert komoly kárososást okozhat a fogó fék.

000000000

Az lesz, de így elvinni sem tudom..... Annyira be van állva hagy meg sem mozdul az autó....

kuv5p7226

???

Benyomott fékkel álltál?
Mert ha nem, akkor a tárcsa rozsdált be és rohadt rá szó szrint a betétre. Kérdezz meg szerelőt vagy hívd házhoz amelyik láthatóan tudja miről van szó az elmesélés alapján, ez biztos nem egyszerű dolog így, legalább a féknyerget meg kéne menteni.

Sz.József

Nem csak a kézi fék van "beállva"? (bovden vagy mitudomén...)
Mind a 4 kerék "satu"?

000000000

Mind a 4 kerék... a kézifék ki volt engedve...