Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

s2k5ycubj

Sajnos nagyot kínlódtam vele...

svejk

2 tizedes fogásokkal még egy sem fogott ki rajta, nagyobb fogásnál meg ugrik a lapka is. :)

De ha gyorsan kell, akkor valóban neki kell esni flex-xel, az nem hazudik...

PSoft

Eddig nem akartam mondani,de mosmááá...
Lessz,ami lessz.:((

Flex-el nagyoltam le én is az ötbekezdésű huszonötösöket(csak úgy kézből,satuba fogva).:))

Utána meg,úgy volt ahogy mondod,...köszörült rapid.:)

KoLa

Próbáld ki a K10-t!
Van itt két videó csapágygyűrű átalakításról,http://cnctar.hobbycnc.hu/KoLa/Vide%f3/Piros%2001.avi" TARGET=_fnew>egyikhttp://cnctar.hobbycnc.hu/KoLa/Vide%f3/Piros%2002.avi" TARGET=_fnew>másik

bundyland

Na ez én voltam, de egyébként köszörülve adtam neked oda az orsót.2505. A kemény rész azért még valószínűleg rajta volt csak a menetet köszörültem le. Aztán amikor visszaadtad, nem találtam senkit és vettem egy orsót a powerbeltnél mert ők vállalják a megmunkálást is. Aztán amin te elvéreztél azt is megcsinálták, érdekes módon az szebb lett minta sajátjuk (TBI motion) lehet már jól előnagyoltad nekik. Aztán ajánlotta Cudar KoLa-t és neki is küldtem igaz az kissebb volt, 1605, de nagyon szépen megcsinálta, elismerésem!
Mindegyik kilágyítás nélkül történt.

s2k5ycubj

Tanulságos szívás volt,az biztos! Talán a következő,már a tapasztalatok tükrében könnyebb lesz. Örülök neki,hogy végül megoldódott a gondod.[#integet2][#integet2][#integet2]

s2k5ycubj

Ja és az valamiért nagyon kemény anyagú volt szerintem. Biztos,hogy sokáig jó lesz.

bundyland

Reméljük, bár végül pont az nem lett beépítve, csak eltettem a marógéphez. :-)

svejk

2004-es gyártású Super Rigips-et kevertem be, a gyári ajánlás szerint.
Eltelt már egy óra de nem igazán akar kötni. nyugtassatok meg hogy ez csak a +5 fok hideg miatt van. :(

vjanos

Nyugodj meg Svejk. :)

Milyen vastagon kented?
Az 5 fok kb az alsó határ, amikor még bedolgozható. Nem tudsz egy kicsit ott befűteni?

Az ősszel még mikor meleg volt én is elhasználtam egy zsák hasonló korút, az épp hogy gyorsabban kötött (állítólag a "kötéslassító" döglik meg ezekben) de azóta is tartja magát.

svejk

Elszaladtam a boltba, mire visszaértem meghúzott. :))
Azt hittem megdöglött...

PSoft

Mikor a konyhát járólapoztam...
Fugázás,...trutyi leöntve,szétkenve.
Telefon csörög,...muszáj volt otthagyni,és menni.

"...mire visszaértem meghúzott. :))"  

"Azt hittem..."  hogy a guta megüt!!!!

[#falbav][#falbav][#falbav]

c2nsu773m

http://cnctar.hobbycnc.hu/TTamas/TTT.jpg" border=0>
Segítsetek már !!!

Hogy a fracba lehet megszabadúlni ezektől a kéretlen játékoktól!!!

000000000

Nézd meg, hogy nincs fixen indításra állítva Win induláskor a Start menü/Minden program/Indítópult-ban.
Ha ott van töröld. (Ha angol akkor Start up a mappa).
Ha itt nincs, akkor tölts le egy System Care 7-est, az rendbe vágja a géped.
Nem fogja meg, mint a vírusirtó, viszont karban tartja, ki lehet  nyesni a sok rosszságot, amit összeszed az ember.

Vetesi75

A német "büsche" kifejezés magyar megfelelőjére lennék kíváncsi. A szótár "bozót"-ot ad rá, de nem igazán tűnik értelmesnek egy vállas alátét szerű cucc megnevezéséhez. Lehet, ez valami általánosan használatos többértelmű szó, mint magyarban a "gomba" ?