Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

de ha most azt írom hogy rossz dobd a szemétbe akkor előrébb vagy?
 azt hogy meddig bírja kit tudja? még a gyártó sem, ha már egy hiba van rajta akkor már rossz! megvárod mikor lesz még több az már a te dolgod.
az autó gumin mikor már látszik hogy kopott akkor azt már előbb vagy utóbb cserélni kell de lehet így még tovább üzemel 10 évig, és akkor mi van? jó így?

bznc93pf5

bznc93pf5

de már egy másik winfos is segít

595852ar

Azt tudtad, hogy a Sony nem is gyárt monitort, hanem a Samsungtól vásárol? :D

Sz.József

Úgy látom a "szegelgetek effektus" ragadós...[#ejnye1]
A hogyan működik részéhez nemigazán tud (akar?) hozzátenni senki...
Jó éjt mindenkinek.[#wave]

svejk

Az úgy működik, hogy szépen beslattyogsz vele a márkaszervizbe -most már ugye megteheted-  és addig "vered az asztalt" amíg ki nem cserélik.
Lehet hogy egyszerű dolgod lesz, lehet hogy nem.
És mindez nem a Samsungon fog múlni csupán a szervizben dolgozó emberkén.  
Ha jó napja lesz és szimpatikus leszel neki akkor el lesz intézve. (ezért raktam idézőjelbe a vered az asztalt)

A márkahitvitákról pedig csak annyit, hogy aki a mai világban márkákra esküszik, annak fogalma sincs milyen cigány munka meg az elektronikai iparban is. :)

Devecz Miklós

Nekem szerencsém volt a Samsunggal. Nem most (8 éve) vettem egy Tv-t, de nem nagyon akart müködni, és egyéb hiányosságok is voltak vele.
Írtam a Samsung magyarországi képviseletének, ahol elintézték, hogy az eladó bolt vegye vissza a készüléket, és fizesse vissza a teljes vételárat.

Sz.József

"beslattyogsz vele a márkaszervizbe"
Természetesen ez így is lesz a folytatás meg majd kiderül.
Csak a nem ideillő "kreatív" tanácsokat furcsállottam...
Mint: dobjam ki, kerüljem a samsungot, meg ilyen hiba nem létezik, stb...
Smile nélkül nehéz kideríteni, melyik a sutka... [#smile]

Az utolsó mondatod pedig, maga az igazság/valóság... (sajnos)

svejk

Feltétlen számolj majd be a fejleményekről.

Néha kellemesen csalódik az ember, én pl. pár éve, amikor a 4 éves Canon A60-as fényképezőgépembe ingyenesen cserélték a CMOS érzékelőt.
Az igaz, hogy talán nagydobra nem volt verve a lehetőség.

keri

Ja, én is utólag tudtam meg miután kidobtam.

2nbj3n5m

Kellene egy kis SEGITSÉG!!
A közelmultba meglátogatótt egy hobby CNC-és
Apa és fia kecskemétről.
Névkártyát cseréltünk de én balga nemtalálom az övét,pedig 11.-én Kecskemétre megyek a merci gyárba és szeretném öket meglátogatni.Kérem ha olvassák jelentkezzenek.
Mfg.: Száraz János harninc/95430nyolcvanegy.

000000000

Sziasztok, valaki tudja fejből, hogyan számoljuk az EI trafó teljesítményét vaskeresztmetszetre?

s7manbs8

Valami a keresztmetszet négyzete kb. ha jól emlékszem nagyjából. De van arra rendesebb képlet nyilván, de lehet hülyeséget írok.

s7manbs8

Négyzetcentiben megadva .. pl. 16cmx16cm=256W

000000000