Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

vadember

3 KW-os három fázisú motort akarok egy fázisról üzemeltetni. Mekkora üzemi kondi kell hozzá? A 70 mikrofarád/Kw jó lesz?

Rabb Ferenc

Pontosan. Persze mindez deltában, és akkor ha a motor egyébként 400/230 V-os

6rk75uezn

Sziasztok.Nem cnc nem esztergálás de hátha tud erről valaki bőven mesélni,és megnyugtatni hogy .....!
Tanácsot kérnék tőletek,ma vettem egy 60 littyós autó gáztartályt,kompresszor lesz belőle tehát keréktartót motortartót kell rá hegesztenem,régóta le van kötve a tartály,de mivel gáz volt benne igy azt kérdezem hogy van-e valamilyen eljárás amit alkalmazva nyugodtam hegeszthetem?Nem igazán igy akarnék meghalni :)
Köszönöm válaszaitokat.

000000000

Én telitölteném vízzel,csak utána nem árt rozsdásodás ellen valamilyen szerrel belülről le kezelni[#vigyor2].

Rabb Ferenc

Fuvasd ki levegővel. Egyik felén be, a másikon ki. Ha csak egy nyílása van, akkor meg ott dugd be a légtömlőt.

A vízzel feltöltött állapotban hegesztést nem javaslom. A lemez egyik oldala izzik, a másik hideg. Biztosan beedződik, aztán reped.  

De jó szívvel inkább a következőt javasolnám: Készítsd el a kompresszor, kerék stb kocsiját, és két acélszalaggal pántold rá a tartályt. Aminek a nyomáspróbája szerint ki illene bírni az általad alkalmazottat. Ezt azért ellenőrizd.

vjanos

Szellőztesd pár napig és nem lesz baj. A gáz elillan, a szagosító anyagát viszont érezni fogod.

A motortartó a kisebbik gond, kellene még pár plusz csonk a kondenzvízleeresztőnek, nyomáskapcsolónak, visszacsapószelepnek...

gfxd0h560

Az "autó gáztartály"-ban a levegőnél nehezebb keverék van (volt) üzemszerűen, tehát amennyiben valamelyik nyílásával a föld felé szellőzteted egy napig nyugodtan vagdoshatod, hegesztheted, csak az illat anyag maradhat benne, magyarul büdös marad...

keri

Ahogy Svejk is mondta.
Ott lett elrontva, a fasza APC hogy telipakolták parasztvakító számítógéppel tök feleslegesen.

Persze nem baj ha tesznek bele, de ha elromlik akkor is a biztonság irányba kell elromlania. Szóval simán tervezési hibás.

Egy klasszikus szünetmentesben vagy ad villanyt az inverter, vagy nem, ha nem ad, átkapcsol bypassra.

keri

Azt amúgy is érdemes, mert a sűrített levegőből elég sok víz kicsapódik a tartályban.

bznc93pf5

sziasztok,
szükségem lenne egy kis segítségre,
kaptam egy Samsung Galaxy Pocket Neo telefont, nincs hozzá adatkábelem csak töltőt adtak hozzá, kérdésem az lenne hogy az internet ruterén keresztül tudok-e a számítógépemmel kommunikálni vagy is képeket videókat a telefon memóriájába menteni, és ha ez lehetséges akkor hogyan?

kuv5p7226

Ha van rajta WiFi akkor egyszerűen, telepítesz rá egy FTP szervert és azon keresztül.

000000000

Felrakod az ES File Explorert, az látja megosztásokat wifin keresztül. A Hálózat fülön ráböksz a keresésre és megtalálja.

bznc93pf5

van WiFi,azon keresztül szeretném de,honnan tudok FTP szervert telepíteni?

torrente

Sziasztok!
Kínai vezérlő tulajdonosoktól kérdezném, hogy a tengelyek végálláskapcsolóihoz milyen kapcsolókat ajánlott használni, és azokat hogyan kell bekötni? A vezérlőn egy 5 tűs csatlakozó van erre a célra..

000000000

Felesleges az FTP szerver. Az ES látja szambán keresztül a sima win megosztást. FTP vagy HTTP szerver csak akkor kell, ha a PC-n akarod látni a telefon mappáit.