Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

595852ar

Nem is lehet tenni bele? Meg miért baj ha nincs fékáramkör? Nem áll meg a tokmány mint a szög? Vagy más hátránya is van?  
Amit Richárd ajánlott az jó lennne szerinted?

svejk

Opcionálisan mindhez lehet rakni, de az ára vetekszik egy használt frekiváltó árával.

Ha nem is mint a szög, de elég jól meg tudja fogni.
Nélküle csak kínlódás van.

vjanos

Miért nincs? Ott a kapocs a "Bremszusatz"-nak :S

595852ar

Nem értem miért van kinlódás, hagyományos esztergáról, mondjuk oszlopos fúróról lenne szó, ott is gond ez a bizonyos fékáram hiány?

Holnap felhívom azt a jászberényi céget amit ajánlottál. Megkérdezem az árát.

svejk

De ahogy nézem a VFD-E-ben 700 W felett van... a fene sem tud kiigazodni ezek közt, legjobb ha megkérdezi az ember az eladót.

svejk

Fúrónál nem gond, de ha hozzászoksz, akkor mindegyikben hiányolni fokod a gyors leállást. :))

svejk

írd már majd meg mit mondtak. Régebben vásároltam tőlük, küldözgették az akciós listákat, de már leszoktak róla.

595852ar

Hát nekem már sosem lesz frekiváltóm, úgy összekevertétek a gondolataimat, hogy lehet veszek inkább egy lábitós esztergát:D http://www.americanartifacts.com/smma/advert/ay223.jpg" border=0>

595852ar

Persze, megírom. Miket kérdezzek tőlük?

Sz.József

Egy 4kW-os OMRON 3G3MV-t bevállalnál?
Nyílthurkú vektor vezérlős (is)... (AB040)
De mivel én nem vagyok képben az igényeidet illetően, majd a tanácsadók megmondják, megfelelne-e Neked...[#smile]
http://casyjozsi.atw.hu/CNC/omron3g3mv.pdf" TARGET=_fnew>Magyar nyelvű leírás a tanulmányozáshoz...

595852ar

Igen, ha a nagyok rábólintanak és az ár is okés akkor persze. :)

9hpa53xy

Zseniális. Omron, a legjobb választás. Ezt még egy idomított majom is elprogramozza. (kivéve a volt főnököm) :) és tud mindent amit csak szeretnél. Ha szerzel mellé egy BKV-s barátot akkor talán tud intézni fékellenállási is a szovjet kocsikból :D annál zseniálisabb szerintem nem is kell xD

svejk

9hpa53xy

Jut is eszembe... valaki tud GAL20V8B-t programozni?

svejk

Égetni tudok, programot írni nem.