Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia. Szép dolog, hogy magadra vállaltad a világ jobbitását.  :)

keri

Ha ez a célja elég lenne ha nem írna többet ide :D

keri

Addig nincs gond amíg csak a földhöz ragad. Lényeg hogy ne a dróthoz ragadjon :D

595852ar

Sajnos nem értek a frekvenciaváltókhoz,élőben még sosem láttam. Azt viszont látom, hogy ti mindent ilyesmikkel üzemeltettek, ezért keltette fel az érdeklődésemet.

jani300

A zöld/sárga az durva , de a kék is csak nulla lehetne ! Pláne hogy nem is kábel , hanem belső szerelés .
De most jöttem rá hogy egyfázisú és akkor megszakítja a földelő vezetőt ?[#fejvakaras]

595852ar

Nézem persze, de nincs. :(  
Szívesebben vennék innen valamit, de hát nincs.

000000000

Én éppen azt akartam írni, hogy a színekkel (szabályokkal)nem szabad viccelni.  
Legfeljebb, nem jól sikerült leírnom.

Magamnak én barmolok néha, de azt senki kezébe nem adnám, mert pl ismeri a szabályokat és bátran nyúl olyan helyre, ahova nem kéne. Aminek akár végzetes következményei is lehetnek.
Szerintem a szabályok a döntő többségben értünk vannak.
Műszaki területre értem csak!!!

595852ar

Hát pont az ilyesmik miatt kérdezgetek tőletek. :)

000000000

Sziasztok, a printer switsh kétirányú? Vagyis 2 számitógéppel tudok egy "printert" dugdosás nélkül működtetni?

PSoft

Nem a színnel van a bajom!!!
Annak zöld/sárgának kell lenni.

Ha a gólyafészket végigköveted,(az Ő nagy képén)egyértelműen kiderül,hogy az a zöld/sárga vezeték a 230V-os táplálás védővezetője.
Amit Ő átvisz a motorvédő kapcsoló harmadik,érintkezőpárján!
MEGSZAKÍTJA a védővezetőt a motorvédő kapcsolóval!

És,...következetesen így van mindkét "termékénél".

000000000

A védőföldelést leválasztani, azt tényleg durva.
Itt jöhet a képbe, hogy az aki nem tudja a szabályokat, az be se tudja tartani. És az esetek többségében nem is akarja.
Nemérdekli.

000000000

Ezen már nem lehet jobbítani.
Itt már minden eldőlt.
(Úgy, harminc évvel ezelőtt.)

jani300

[#eljen] Közben én is kibogarásztam .

PSoft

Köszönöm,hogy hosszú-hosszú idő óta most először nyomsz "válasz" gombot a hozzám intézett szöveghez.

Én,már előbbre is írtam,hogy..."spongyát rá".:)

000000000