Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok, a printer switsh kétirányú? Vagyis 2 számitógéppel tudok egy "printert" dugdosás nélkül működtetni?

9hpa53xy

Helló Alex! Vegyél simán egy darab frekiváltót akár ezt az Altivar-t sallangok nélkül, ha egy kicsit is értesz a villanyhoz tuti nem tudod elcseszni. Na meg itt a fórumon sok segítőkész ember van, amikor nem egymás szapulása folyik :) Én már láttam is, kötöttem is, és programoztam is, és nem nagy ördöngősség :)

9hpa53xy

595852ar

Szia Rasiel!
Az éppen aktuális saját kéróimban én szereltem be a villanyt, persze megbeszéltem szakemberekkel és rengeteget olvasgattam a témában. Építőiparban nyomultam sok- sok évet és ragadt rám valami a koszon kívül is.
A frekiváltóhoz teljesen hülye vagyok, és nem szeretnék olyat venni amiről később kiderül, hogy nem ér egy fülesgombot sem.
Tehát ezért kérdezgetlek itt benneteket.  
Talán majd én is tudok nektek segíteni valamiben. Remélem! :)
A vaterás cuccot meg vettem volna, de nem igazán tetszett itt senkinek, így letettem róla.
Bolond ember az, aki nem hisz a nála tapasztaltabbaknak.
Az Alex, meg, nem bolond(annyira) ;)

595852ar

Láttam intézkedtél az ügyemben. Köszi! Várok, hátha beugrik valami. :)

vjanos

http://cnctar.hobbycnc.hu/vjanos/elado_cuccok/Dietz/" TARGET=_fnew>Erről tárgyalhatunk, ha megtetszik... :)

2.2kW, 10A. Öregecske, de jól működik. Előnye a hátránya: nincs menürendszer, nincs programozás - csak csavarhúzó :)

Révész Richárd

Ha kell egy zsír új akkor ide fordulj.
http://www.controlsolution.hu/frekvenciavaltok/vfd-el-sorozat-3,7kw-ig/t/VFD022EL21A-2,2kW-230VAC-Beepitett-szurovel" TARGET=_fnew>ezt nézd meg
Nem rossz, én iparban is használom.

Révész Richárd

Ha van kérdésed akkor kérdezz nyugodtan.
Lajos nagyon segítőkész ember(ő az ügyvezető)
Szerintem ennyiért nem kapsz újat sehol.

595852ar

Végül is az nem is lenne baj hogy öreg, ha amúgy jól működik, de ahogy látom, ez nem nekem való. Nekem olyan kellene, hogy 1fázis be, 3fázis ki.

svejk

Neked az nem jó, azon nincs mit tanulni.

vjanos

Ez olyan.  
De ha a tanulás a cél, akkor tárgytalan :D

595852ar

Most inkább gyorsban kellene egy olyan, amivel meg tudom hajtani az új cuccaimat.
Aztán veszek komolyabbat. Akkor se?

595852ar

Nekem nem igazán van kérdésem, mert nem értek ezekhez, teljesen kezdő vagyok. Szóval a markotokban vagyok. :D

svejk

Kispénzért örök garanciával esetleg. :)
De nincs ebben sem fékáramkör.

svejk

Hohó!
Ebben az EL-ben sincs fékáramkör!
Alex63 meg tele van esztergákkal.
Mostanában nagyon szeretik kispórolni az újabb gyártmányokból.  
Ezért ajánlottam Alex63-nak a #19614-ben az S-es sorozatot.  
Remélem még kapható.